Kawat Baja beurat Kawat Dilas Rak Panyimpenan Hideung 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kawat Baja beurat Kawat Dilas Rak Panyimpenan Hideung 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H:

Jaga barang berharga sareng barang-barang sanésna aman sareng teratur rapi sareng Steel Welded Storage Rack. Éta dirarancang pikeun duanana mantap ogé awét sareng ogé tahan dugi ka 2 lbs per rak. Rak panyimpenan hideung ieu ngagaduhan dek anu kuat, dilapis-kawat sareng rak na diluyukeun kana pusat 3 that anu ngamungkinkeun anjeun ngarobihna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Éta tiasa nyepeng tong barang-barang rumah tangga, kumpulan alat-alat sareng barang inventarisasi sareng seueur deui, ngajantenkeun pilihan idéal pikeun garasi, gudang alat, bengkel atanapi daérah sanés anu kedah diatur sareng bébas tina kerusuhan. Ngagabungkeun sadaya barang anu rupa-rupa anjeun dina hiji tempat, terang yén anjeun parantos nyimpen alat aman sareng aman. Rack Storage Welded Steel Ieu saderhana pikeun nyetél sareng bakal nangtung pageuh dina tempat sareng pigura baja dilas beurat-beurat sareng balok anu masihan ngawangun anu diperyogikeun pikeun nahan beurat dina jumlah beurat. 
Tetep sadayana kebon kebon sareng asesoris kebon anjeun rapih sareng rapih sasarengan sareng rupa-rupa hal anu anjeun anggo unggal dinten atanapi sering, sahingga gampang pikeun ngaaksésna. Ngadamel rohangan anu berharga ku unit langsing ieu anu pikaresepeun, awét sareng kokoh.

IMG_5804 IMG_5795 IMG_5797 IMG_5802
Fitur Rak anu tiasa diatur
Merek Adat
Jumlah Bagian Pabrikan WR772472T3
Lokasi Anu Disarankeun Garasi, Gudang, Toko Ritel, Kantor
Berat Produk Dirakit 120 pon
Diménsi Produk Dirakit (L x W x H) 77.00 x 24.00 x 72.00 Inci


Industri-kakuatan, beurat-tugas rak gudang dilas
▪ rak gudang waja diluyukeun dina 3 ″ pusat
▪ Rak dek beurat-tugas, dilapis-kawat anu ngagaduhan 2.000 lbs per rak
▪ modél rak # WR772472T3
▪ Nawiskeun kakuatan sareng kagunaan
▪ ukuran gudang: 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H
▪ Cocog pikeun bumi, kantor, réstoran, bengkel, garasi sareng seueur deui
▪ Tetep kamarna teu kabeulit
▪ Anggo pikeun barang-barang anu rupa-rupa, alat, barang-barang rumah tangga sareng seueur deui


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami