Kawat Baja beurat Kawat Dilas Rak Panyimpenan Hideung 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H


  • :
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Jaga barang berharga sareng barang-barang sanésna aman sareng teratur rapi sareng Steel Welded Storage Rack. Éta dirarancang pikeun duanana mantap ogé awét sareng ogé tahan dugi ka 2000 lbs per rak. Rak panyimpenan hideung ieu ngagaduhan dek anu kuat, dilapis-kawat sareng rak na diluyukeun kana pusat 3 that anu ngamungkinkeun anjeun ngarobihna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Éta tiasa nyepeng tong barang-barang rumah tangga, kumpulan alat-alat sareng barang inventarisasi sareng seueur deui, ngajantenkeun pilihan idéal pikeun garasi, gudang alat, bengkel atanapi daérah sanés anu kedah diatur sareng bebas karusuhan. Ngagabungkeun sadaya barang anu rupa-rupa anjeun dina hiji tempat, terang yén anjeun parantos nyimpen alat-alat kalayan aman sareng aman. Rack Storage Welded Steel Ieu saderhana pikeun nyetél sareng bakal nangtung pageuh dina tempat sareng pigura baja dilas beurat-tugas sareng balok anu masihan ngawangun anu diperyogikeun pikeun nahan beurat dina jumlah beurat. 
    Tetep sadayana halaman anjeun sareng asesoris kebon tetep rapih sareng rapih sasarengan sareng rupa-rupa hal anu anjeun anggo unggal dinten atanapi sering, sahingga gampang pikeun ngaaksésna. Ngadamel rohangan anu berharga sareng unit ramping ieu anu pikaresepeun, awét sareng kokoh.

    Unit rak garasi waja ieu henteu ngan ukur gampang dirakit sareng meryogikeun sakedik pangropéa, éta ogé gampang dianggo seueur kagunaan. Upami anjeun gaduh toko perbaikan mékanika mobil, bayangkeun kumaha manpaatna unit panyimpenan sapertos kieu. Éta nyéépkeun rébuan pon, janten anjeun tiasa nganggona pikeun nyimpen sababaraha alat, ban sareng asesoris, minyak sareng cairan motor sanésna, anduk toko sareng alat-alat sanés anu anjeun hoyong caket.

    alam Rak anu tiasa diatur
    Merek Adat
    Jumlah Bagian Pabrikan WR772472T3
    Lokasi Anu Disarankeun Garasi, Gudang, Toko Ritel, Kantor
    Beurat Produk Dirakit 120 pon
    Diménsi Produk Dirakit (L x W x H) 77.00 x 24.00 x 72.00 Inci

     

    Kawat beurat Steel Kawat Dilas Rak Panyimpenan Hideung 77 "W x 24" D x 72 "H:

    ▪ Industri-kakuatan, beurat-tugas rak gudang dilas
    ▪ rak gudang waja diluyukeun kana 3 "pusat
    ▪ Rak dek beurat-tugas, dilapis-kawat anu ngagaduhan 2.000 lbs per rak
    ▪ modél rak # WR772472T3
    ▪ Nawiskeun kakuatan sareng kagunaan
    ▪ ukuran gudang: 77 "W x 24" D x 72 "H
    ▪ Cocog pikeun bumi, kantor, réstoran, bengkel, garasi sareng seueur deui
    ▪ Jaga kamar bebas tina kerusuhan
    ▪ Anggo pikeun barang-barang anu rupa-rupa, alat, barang-barang rumah tangga sareng seueur deui

    IMG_5804 IMG_5795 IMG_5797 IMG_5802

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami