Panas Dijual Lightweight Fiberglass Insulasi Ladder Lengkah Sisi Sisi

FG207-T anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga léngkah fiberglass anu tiasa dianggo di sakitar listrik. Panjangna 8 inci sareng gaduh 7 léngkah, jangkungna kabuka nyaéta 2302mm, jangkungna katutup nyaéta 2408mm, sareng beuratna 10.3kg. Peringkat beban mangrupikeun tipe II, nyaéta 225lbs. Produk ieu parantos ngahontal standar CSA sareng ANSI dina sadaya aspek, sareng sajumlah ageung diantarana diékspor ka Kanada, Amérika Serikat, sareng nagara-nagara sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

FGH207-T

Katerangan:

FG207-T anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga léngkah fiberglass anu tiasa dianggo di sakitar listrik. Panjangna 8 inci sareng gaduh 7 léngkah, jangkungna kabuka nyaéta 2302mm, jangkungna katutup nyaéta 2408mm, sareng beuratna 10.3kg. Peringkat beban mangrupikeun tipe II, nyaéta 225lbs. Produk ieu parantos ngahontal standar CSA sareng ANSI dina sadaya aspek, sareng sajumlah ageung diantarana diékspor ka Kanada, Amérika Serikat, sareng nagara-nagara sanés.

FG207-T nyaéta tangga anu tiasa dilipat. Nalika henteu dianggo, éta tiasa narilep sareng disimpen tanpa nyandak rohangan. Aya slot alat di luhur na. Seueur alat anu tiasa ditempatkeun dina liang anu ageung sareng alit. Aya ogé rak anu nonjol tina sisi slot alat. Ayana rak ieu ngajantenkeun damel langkung gampil. Salaku conto, nalika anjeun ngalukis, anjeun tiasa nempatkeun ember cet dina rak, anjeun henteu kedah nahan ember ku hiji panangan sareng sikat sareng anu sanés kanggo jalan.

Fitur:

1. Pigura tangga tina bahan FRP, anu tiasa dianggo sakitar listrik.

2. Aya slot alat di luhurna, anu tiasa nahan sababaraha rupa pakakas.

tools

3. Rak di gigir tiasa nempatkeun alat ageung sapertos émbér cét, ngajantenkeun padamelan langkung gampang sareng éfisién.

tool slot

4. Suku karét di handapeun ngajantenkeun tangga langkung stabil.

tools

Aya seueur pisan tangga-tangga fiberglass sisi tunggal ti Abctools, siri mana anu kuring kedah pilih?

Anu mimiti, jelaskeun pasar penjualan anjeun. Upami anjeun ngajual di pasar Éropa, punten pilih EFG2 ** sareng EFG2 ** C séri ladder fiberglass hiji sisi. Upami anjeun ngajual di Kanada, Amérika Serikat, sareng nagara-nagara sanés, punten pilih séri produk sanés. Kadua, pilih numutkeun rating beban sareng jangkungna damel ogé kabutuhan anjeun pikeun asesoris:

Peunteun beban séri FG3 ** nyaéta 200lbs / 91kg, kalayan slot alat di luhur;

Seri FG2 ** - T ngagaduhan rating beban 225lbs / 91kg, kalayan slot alat di luhurna sareng rak di gigirna;

Kapasitas beban séri FG1 ** nyaéta 250lbs / 113kg, kalayan slot alat di luhur;

Kapasitas beban séri FGH1 ** nyaéta 300lbs / 136kg, kalayan slot alat di luhur;

Kapasitas beban séri FGHA1 ** nyaéta 375lbs / 170kg, kalayan slot alat di luhur;

EFG2 ** séri ngagaduhan kapasitas beban 330lbs / 150kg, sareng teu aya slot alat di luhur;

EFG2 ** C series ngagaduhan kapasitas beban 330lbs / 150kg, sareng slot alat di luhur;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami