4 ft. Fiberglass Stepladder, 250 lbs. Kapasitas Beban, Tipe I

Stepladder fiberglass 4-beurat tambahan-beurat ngagaduhan 250 lbs. kapasitas anu kalebet seueur manpaat praktis. Salah sahiji ciri konci hambalan hambalan fiberglass nyaéta léngkah mega, dirancang pikeun nyayogikeun 25% permukaan anu langkung luhur dina léngkah anu tiasa dianggo.


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    FG103

    Katerangan:

    Stepladder fiberglass 4-beurat tambahan-beurat ngagaduhan 250 lbs. kapasitas anu kalebet seueur manpaat praktis. Salah sahiji ciri konci hambalan hambalan fiberglass nyaéta léngkah mega, dirancang pikeun nyayogikeun 25% permukaan anu langkung luhur dina léngkah anu tiasa dianggo. Dirancang kalayan fitur inovatif pikeun ningkatkeun kinerja pangguna nalika damel listrik, utilitas, konstruksi beurat, sareng padamelan konstruksi padumukan. Bagian luhurna baki magnet, baki pakakas, payuneun ergonomis melengkung, bor sareng slot alat, wadah ember cet, sareng pipa atanapi 2x4 wadah pikeun ningkatkeun produktivitas. Stepladder didamel nganggo pengaman handap anu nyerep dampak, dirancang pikeun nyerep panyalahgunaan ti kontraktor tugas beurat. Éta ogé kalebet sapatu gaya boot anu nonmarring, tahan slip-extra langkung lega. Éta masihan panyalindungan tambahan kana rel tangga handap handap.

    Barang No. FG103 Jangkungna kabuka
    (mm)
    1200
    Léngkah qty 3 pcs Panjangna ditutup
    (mm)
    1300
    Peunteun Beban ANSI (lbs) 250 Beurat(kg) 5.7
    Top cap lega (mm) 340 Kuantitas kontainer
    20ft (pcs)
    335
    Tangga dirakit pinuh
    muka luhur (mm)
    1200 Kuantitas kontainer
    40ft (pcs)
    671

    Fitur:

    1. Kuat sareng kuat: kalayan 250 lbs na. kapasitas, desain elegan, sareng finish lemes, anjeun moal mendakan tangga anu langkung awét, andal

    2. stabilitas pamungkas: léngkah anu langkung ageung nyayogikeun pijakan anu langkung aman sareng nyaman

    3. Patepung atanapi ngaleuwihan standar industri: tangga ieu komitmen pikeun minuhan atanapi ngaleuwihan sadaya standar kaamanan anu ditetepkeun ku ANSI

    4. Kaamanan heula: dilengkepan ku karét tahan slip, suku sudut aluminium sareng tapak karét kandel dina sadaya 4 suku kanggo nyayogikeun footing anu pasti

    5. Tangga tangga anu aman kalayan ruang hambalan langkung 25%

    6. Luhur-stasiun tangga luhur ningkatkeun produktivitas

    7. Léngkah sapatu tangga moal mar permukaan na tahan kaandel

    FG séri ladder fiberglass hiji sisi, Salian ti FH103, urang ogé ngahasilkeun FG104, FG105, FG106, FG107, FG108 sareng FG109. Anjeun tiasa milih spésifikasi anu saluyu sareng jangkungna kerja sareng kapasitas beban.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami