4 ft. Fiberglass Stepladder, 250 lbs. Kapasitas Beban, Tipe I


  • :
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    4 ft. Fiberglass Stepladder, 250 lbs. Kapasitas Beban, Tipe I

    Stepladder fiberglass 4-tugas beurat tambahan ngagaduhan 250 lbs. kapasitas anu kalebet seueur manpaat praktis. Salah sahiji ciri konci hambalan hambalan fiberglass nyaéta léngkah mega, dirancang pikeun nyayogikeun 25% permukaan anu langkung luhur dina léngkah anu tiasa dianggo. Handy Top didesain sareng fitur inovatif pikeun ningkatkeun kinerja pangguna nalika damel listrik, utilitas, konstruksi beurat, sareng padamelan konstruksi padumukan. Bagian luhurna kaasup baki magnet, baki pakakas, payuneun ergonomis melengkung, bor sareng slot alat, wadah ember cet, sareng pipa atanapi 2x4 wadah pikeun ningkatkeun produktivitas. Stepladder didamel nganggo dampak anu nyerep handapeun bracing, dirancang pikeun nyerep panyalahgunaan ti kontraktor tugas beurat. Éta ogé kalebet sapatu gaya boot anu henteu leueur, tahan slip-lega tambahan. Éta masihan panyalindungan tambahan kana rel tangga handap handap.

     

    Barang No. FG103 Tangga dirakit pinuh
    lébar muka
    (mm)
    450
    Léngkah qty 3 pcs Panjangna ditutup
    (mm)
    1310
    Peunteun Beban ANSI
    (lbs)
    250 Beurat
    (kg)
    5.7
    Top cap lega
    (mm)
    340 Kontainer Jumlah
    20ft
    335
    Tangga dirakit pinuh
    muka luhur
    (mm)
    1200 Kontainer Jumlah
    40ft
    671

     

    • Kuat sareng kuat: kalayan 250 lbs na. kapasitas, desain elegan sareng finish lemes, anjeun moal mendakan tangga anu langkung awét, andal
    • Kestabilan pamungkas: léngkah anu langkung ageung nyayogikeun pijakan anu langkung aman sareng nyaman
    • Minuhan atanapi ngaleuwihan standar industri: tangga ieu komitmen pikeun minuhan atanapi ngaleuwihan sadaya standar kaamanan anu ditetepkeun ku ANSI
    • Kaamanan heula: dilengkepan ku karét anu tahan slip, suku sudut aluminium sareng tapak karét kandel dina sadaya 4 suku kanggo nyayogikeun footing anu pasti
    • Nanjak tangga anu aman kalayan ruang hambalan langkung 25%
    • Luhureun stasion padamel-stasiun ningkatkeun produktivitas
    • Sapatu tangga léngkah moal mar permukaan na tahan leueur

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami