SERTIFIKASI

Pabrik Qingdao kami parantos disahkeun ku BSCI. Seueur produk rak kami pikeun Éropa parantos kéngingkeun sertipikat GS ogé, khusus pikeun pasar Éropa. Dina hal produksi tangga, produk kami parantos lulus sertifikasi otoritas CSA, ANSI, EN131 sareng AUS.

Saatos taun pamekaran, urang gaduh seueur pangurus sareng langkung ti 30 taun pangalaman produksi, 5 insinyur R&D, 7 profesional penjualan profesional sareng langkung ti 190 pagawé téknis. Nalika anjeun damel sareng Alat ABC, anjeun bakal perhatikeun kami béda-béda saeutik ti batur, langkung dideukeutan, langkung kabuka pikeun panyilidikan kolaborasi, langkung difokuskeun milarian solusi anu pas pikeun unggal palanggan. Kami bakal nganggo 29 taun pangalaman pikeun nyarankeun produk anu pas pikeun ngabantosan klien kami ngahontal tujuanana.

Kami siap nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna!