SERTIFIKASI

Pabrik Qingdao kami parantos disatujuan ku BSCI. Seueur produk rak urang pikeun Éropa parantos nampi sertipikat GS ogé, khusus pikeun pasar Éropa. Dina hal produksi tangga, produk kami parantos lulus dina sertifikasi otoritas CSA, ANSI, EN131 sareng AUS.

ALB403-ASNZS1892
FG205-ASNZS-1892

Saatos taun pamekaran, urang gaduh seueur pangurus sareng langkung ti 30 taun pangalaman produksi, 5 insinyur R&D, 7 profesional penjualan profesional sareng langkung ti 190 pagawé téknis. Nalika anjeun damel sareng Alat ABC, anjeun bakal perhatikeun kami béda-béda saeutik ti batur, langkung dideukeutan, langkung kabuka pikeun panyilidikan kolaborasi, langkung fokus kana milarian solusi anu pas pikeun unggal palanggan. Kami bakal nganggo pangalaman 29 taun pikeun nyarankeun produk anu pas pikeun ngabantosan klien kami ngahontal tujuanana.

Kami siap nawiskeun produk sareng jasa anu pangsaéna!