• Aluminum foldable platform hand truck with telescoping handle and platform HT153

    Truk tangan platform dilipat aluminium kalayan cecekelan teleskop sareng platform HT153

    HT153 mangrupikeun truk tangan platform dilipat aluminium anu nganggo gagang teleskop sareng platform, Ukuranana sadayana (H × W × D) nyaéta 34 "× 16-1 / 2" × 28 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 9" × 16-1 / 2 ”× 21", beurat bersihna 14,5 lbs.HT153 sareng LV150 duanana troli platform, naon bedana?
  • New design convenient cheap welding  Pallet Trolleys platform hand truck

    Desain anyar treuk murah Pallet Trolleys treuk tangan platform

    LV150 mangrupikeun truk tangan platform anu tiasa dilipat aluminium, Ukuran sacara umum (H × W × D) nyaéta 32-1 / 2 "× 18-1 / 2" × 30 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 10" × 18-1 / 2 " × 30 ", beurat bersihna 23lbs. Jaga treuk platform tilepan caket pisan pikeun mindahkeun barang ageung kalayan gampang sareng aman. Kalayan kapasitas beban 400 pon, beban treuk platform tilepan bakal mindahkeun karton di kantor sareng nyabut bahan kadaharan leupas tina klub gudang.