• Heavy duty steel shelving storage rack shelves for home use

    Rak beurat gudang rak baja beurat pikeun dianggo di bumi

    SG9040C nyaéta rak sudut, ukuranana aya dina 1800 * 900 * 900 * 400 * 400mm, éta didamel tina waja galvanis, sareng beban unggal lapisan 175kg. Éta ngagaduhan 10 kolom ngagulung, 25 balok, 5 kawat silang tengah, 5 lapisan partisi (Anjeun tiasa milih papan MDF atanapi partikel). Hal ieu seueur dianggo di garasi, gudang, bumi, sareng rumah kaca.