175kg 350kg 265kg beurat tugas galvanis waja baud tumpukan rak

Ngagunakeun rak alat abc ieu anjeun tiasa sacara gampang nyimpen barang anu ageung, ageung kalayan aman, sareng ngajaga garasi bumi atanapi tempat damel anjeun rapih, gancang sareng gampang. Rak logam ieu tiasa nyimpen alat, alat, alat sareng barang-barang anu diperyogikeun anu sanésna rébuan pon, sareng ngan peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.


Detil Produk

Tanda Produk

SG

Katerangan :
Ngagunakeun rak alat abc ieu anjeun tiasa sacara gampang nyimpen barang anu ageung, ageung kalayan aman, sareng ngajaga garasi bumi atanapi tempat damel anjeun rapih, gancang sareng gampang. Rak logam ieu tiasa nyimpen alat, alat, alat sareng barang-barang anu diperyogikeun anu sanésna rébuan pon, sareng ngan peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.
Fiturna sapertos kieu:
Galvanis waja tiasa janten seuneu, tahan karat, tahan cai, gampang dibersihkeun, sareng manjangan ngagantian rak;
Desain plug-in, pamasangan tiasa dilaksanakeun tanpa alat, sareng jangkungna antara dua lapisan tiasa disaluyukeun upami diperyogikeun.

boltless construction
Papan MD kandel 4mm ramah lingkungan sareng henteu lésot;

thicker MDF board
Protéktor sampéan non-slip karét ngajantenkeun rak langkung stabil sareng moal nyababkeun karusakan dina taneuh.

rubber foot
Anjeun tiasa ogé milih sapertos SG4692C, jejeg ngagulung, henteu nganyenyeri panangan anjeun.

curled uprights
Ukuran produk, warna sareng ketebalan sadayana tiasa disesuaikan.
Rak ieu cocog pikeun neundeun garasi, neundeun dapur, neundeun ruang tamu, neundeun gudang.
Model anu urang sering ngadamel nyaéta SG175, SG350 sareng SG4692C.
Naon kapasitas beban tina rak ieu?
Ukuran SG175 nyaéta: 1800 (H) * 900 (W) * 400 (D) mm. Éta ngagaduhan 8 hak cipta lempeng, 20 balok, 5 palang tengah tengah, sareng 5 lapisan papan MDF, kalayan kapasitas beban 175kg / lapisan.
Ukuran SG350 nyaéta: 2200 (H) * 1200 (W) * 450 (D) mm. Éta ngagaduhan 8 hak cipta lempeng, 20 balok, 10 palang tengah tengah, sareng 5 lapisan papan MDF, kalayan kapasitas beban 350kg / lapisan.
Ukuran SG4692C nyaéta: 1800 (H) * 920 (W) * 460 (D) mm. Éta ngagaduhan 8 cangkang ngagulung, 20 balok, 5 palang tengah tengah, sareng 5 lapisan papan MDF, kalayan kapasitas beban 265kg / lapisan.

Anjeun tiasa milih jumlah lantai, uprights lempeng atanapi ngagulung uprights sesuai sareng sarat anjeun. Éta ngamungkinkeun sadaya barang penting anjeun pikeun ninggalkeun bumi aman sareng disimpen dina hiji tempat, nyayogikeun katenangan dina dasar anu merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami