• Steel Material Step Ladders Step Stool With Handle SSL03

    Tangga Léngkah Bahan Baja Léngkah Bangku Kalayan Pakem SSL03

    SSL03 mangrupikeun bangku léngkah anu diperyogikeun pikeun rumah tangga. Ukuran anu dibuka nyaéta 570 * 465 * 845mm, sareng ukuran anu narilep nyaéta 465 * 80 * 935mm. Éta henteu nyandak seueur rohangan nalika disimpen. Bangku léngkah ieu praktis pisan. Nalika barang-barang na jangkung teuing dugi ka ngahontal bahkan upami anjeun nangtung dina jempol, anjeun tiasa sacara gampil ngarengsekeun masalah ieu ku ngalengkah. Kaayaan ieu sering aya dina kulawarga, janten éta moal pernah dianggurkeun ku anjeun.