ALAT ALAT MFG. CORP.

Alamat

NO.758 Jalan Shui Lingshan, Distrik Huangdao, Qingdao, Cina

Telepon

Telp: 0086-13905321786

Telp: 0086- (0) 532-83186388

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Alamat Vietnam

Alamat Cina

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami