Rak Abotto 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H 5-Rak beurat Kawajiban Galvanis Baja Logam Rak Boltless Stacking Storage Storage

Ku nambihan rak 5-lapisan Abctools Rack ieu, jantenkeun sababaraha tempat panyimpenan tambahan di bumi anjeun. Barang ieu ngagaduhan struktur baja kelas industri sareng finish hideung anu dicét awét, anu nyayogikeun ketahanan sareng raos modél.


Detil Produk

Tanda Produk

racking sp361872

Katerangan

Ku nambihan rak 5-lapisan Abctools Rack ieu, jantenkeun sababaraha tempat panyimpenan tambahan di bumi anjeun. Barang ieu ngagaduhan struktur baja kelas industri sareng finish hideung anu dicét awét, anu nyayogikeun ketahanan sareng raos modél. Rak panyimpenan boltless ukuranana 48 "W x 24" D x 72 "H, sareng desain Z-beam na nyayogikeun kakuatan sareng kaku pikeun ngamungkinkeunna nahan beban anu beurat. Éta tiasa disaluyukeun dina paningkatan 1,5" kanggo nampung barang tina sababaraha ukuran . Rak panyimpenan 5-rak ngagunakeun desain konci keling sareng kalebet konektor pos, anu tiasa dirakit gancang sareng gampang tanpa peryogi kacang atanapi baut. Éta tiasa dirakit janten unit rak 72 inci atanapi dua unit 36 ​​inci. Rak ieu cocog pikeun ngatur alat sareng bahan pikeun aksés gampang atanapi neundeun tuangeun, pasokan seni, cocooan, alat-alat ker, sareng sajabana dina rak. Rak otot 5-lapisan Otot ieu tiasa ngaoptimalkeun utiliti sareng organisasi.

Fiturna nyaéta kieu:

1. Rak tiasa milih papan partikel, papan MDF, papan kawat, atanapi papan waja.

particleboard   Z-beam&MDF board

wire    steel board

2. Kuat tiasa milih desain Z-beam atanapi C-beam, nyayogikeun kakuatan sareng kaku.

Z-beam&MDF board   C-BEAM

3. Kapasitas beban 800lbs / lapisan.

4. Saluyukeun dina kenaikan 1-1 / 2 ". Jangkungna antara rak tiasa disaluyukeun sacara bébas.

5. Éta tiasa gampil dirakit dina sababaraha menit.

6. desain konci keling, teu kedah pikeun sambungan baud.

7. Disarankeun nganggo palét karét pikeun dirakit.

8. Rak rak otot didamel tina struktur baja kelas industri, anu ngagaduhan daya tahan sareng kakuatan anu pangsaéna.

9. adjustable 5-lapisan rak gudang logam tiasa gampang dipindahkeun pikeun kustomisasi gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami