• Adjustable Boltless Stacking Work Bench Metal Steel Shelving Storage Rack Unit

    Adjustable Boltless Stacking Work Bench Metal Steel Shelving Storage Rack Unit

    Workbench boltless baja ieu dirancang pikeun aplikasi tugas beurat. Anjeun bakal mendakan workbench anu tiasa diluyukeun ieu di bengkel, gudang, sareng pusat distribusi. Bangku kerja industri biasana dipendakan caket daérah darmaga kanggo nampi kintunan. Aranjeunna idéal pikeun operasi bungkus sareng tempat kerja. Struktur waja galvanis na henteu gampang karat sareng awét pisan. Penampilan industri klasik na sok populér. T
  • Heavy Duty Steel Wire Welded Storage Rack Black 77″W x 24″D x 72″H

    Kawat Baja beurat Kawat Dilas Rak Panyimpenan Hideung 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H

    Jaga barang berharga sareng barang-barang sanésna aman sareng teratur rapi sareng Steel Welded Storage Rack. Éta dirarancang pikeun duanana mantap ogé awét sareng ogé tahan dugi ka 2000 lbs per rak. Rak panyimpenan hideung ieu ngagaduhan dek anu kuat, dilapis-kawat sareng rak na diluyukeun kana pusat 3 that anu ngamungkinkeun anjeun ngarobihna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Éta tiasa nyepeng tong barang-barang rumah tangga, kumpulan alat-alat sareng barang inventarisasi sareng seueur deui, ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun garasi anjeun, alat sh ...
  • Vietnam Heavy Duty Height Garage Storage System Rack Metal Use Boltless Rivet Shelving For Home

    Sistem Panyimpenan Garasi Heavy Duty Heavy Duty Heats Metal Use Boltless Rivet Shelving For Home

    Ukuran rak baja boltless Z-beam kalayan desain lemes lempeng nyaéta 36 "W × 18" D × 72 "H, 5 papan MDF, 16 cangkang lemes, 20 Z-beam, sareng kapasitas muatan unggal lapisan nyaéta 800lbs.
    Uprights luar sareng permukaan anu mulus bungkus uprights jero anu ku liang gourd sahingga tampilan raka boltless langkung luhur.
  • Heavy duty steel shelving storage rack shelves for home use

    Rak beurat gudang rak baja beurat pikeun dianggo di bumi

    SG9040C nyaéta rak sudut, ukuranana aya dina 1800 * 900 * 900 * 400 * 400mm, éta didamel tina waja galvanis, sareng beban unggal lapisan 175kg. Éta ngagaduhan 10 kolom ngagulung, 25 balok, 5 kawat silang tengah, 5 lapisan partisi (Anjeun tiasa milih papan MDF atanapi partikel). Hal ieu seueur dianggo di garasi, gudang, bumi, sareng rumah kaca.
  • Straight edge boltless rivet shelving 48″ W x 24″ D x 72″ H metal shelf rack for warehouse storage

    Langsung lempeng boltless keling rak 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H rak rak logam pikeun neundeun gudang

    Rak-rak baja tugas berat Abctools kalayan desain balok ngawangun Z mangrupikeun solusi panyimpenan idéal pikeun ngajaga rohangan atanapi daérah anu teratur. Cocog pikeun bumi, kantor, gudang, atanapi tempat anu diperyogikeun panyimpenan. Alat multifungsi ieu tiasa nyimpen barang tina sababaraha ukuran sareng ngagaduhan rak anu merenah anu tiasa disaluyukeun unggal 1-1 / 2 inci. Barang langkung beurat, teu aya masalah, unggal rak tiasa nanggung beurat rata-rata 800 pon. Desain anu fleksibel ngamungkinkeun unit dirakit vertikal kana rak atanapi sacara horisontal kana workbench 2-sapotong. Tahan awét awét awét dina warna beureum.
  • Heavy duty medium weight raw material metal sheet home storage rack iron shelf

    Beurat beurat bahan sedeng beurat bahan baku lambar logam rak bumi gudang rak beusi

    Ngadamel ruang nangtung anu berharga sareng unit rak anu katingali langsing ieu ti. Ngagabungkeun tampilan anu kontemporer kalayan desain anu gampang diluyukeun, unit 4-rak quadruples ruang rak anjeun, kalayan masing-masing rak pressboard tahan dugi ka 30kg max (disebarkeun sacara merata). Mangrupa tambahan anu manpaat pikeun rohangan hirup, garasi atanapi area panyimpenan, unit rak 4-rak nawiskeun kakuatan anu luar biasa, genah, sareng kagunaan. Sakabehna Diménsi 75cm lega ku 30cm jero ku 145cm jangkungna. Kapasitas: Masing-masing rak pressboard nahan 30kg max (disebarkeun sacara merata). Total unit nyepeng 120kg.
  • 1.2 mm thickness galvanized steel sheet storage shelving rack system

    1,2 mm ketebalan galvanis waja sistem rak gudang rak

    Hapuskeun sababaraha kekusutan ti ruang utiliti anjeun, ruang damel, atanapi garasi, sareng jaga sadaya alat sareng pasokan anjeun langsung di tempat anjeun tiasa mendakanana nganggo Rak Rak 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage. Gampang dirakit, unit rak ieu ngagaduhan desain ngonci keling pikeun perakitan kirang baud. Pangwangunan anu kuat kalayan balok rivet sareng baju kurung dikonci kana liang pasisian keling, sareng liang keling ditinju dina 1,5 tambihan sahingga anjeun tiasa ngarobih jangkungna rak. Seluruh unit mandiri nangtung dina 48 inci lega sareng 72 inci jangkungna pikeun desain anu ngamaksimalkeun rohangan. Rak-rak didamel tina waja beurat-bubuk bubuk pikeun nangtung nepi ka dianggo beurat pikeun taun anu bakal datang. Investasi dina Edsal 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage Rack Rak pikeun kado gudang anu tetep dina masihan.
  • Heavy duty shelving system loading 1200lb 4  tier metal wire shelves rack

    Sistem rak tugas beurat ngamuat rak rak kawat logam 4l 4 4 tingkat

    Unit rak WR481872T4 mangrupikeun rak beurat partisi home frame beurat, SP482472 cocog pisan kanggo ruang tamu, diajar, garasi nangtung rak 5-lantai, tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun pikeun rak bumi.
    Kalayan WR481872T4 Welded Steel Garage Shelving Unit, anjeun tiasa sacara gampang nyimpen barang ageung, ageung kalayan aman sareng ngajaga garasi bumi atanapi ruang kerja anjeun rapih sareng rapih, gancang sareng gampang. Unit rak logam ieu tiasa nyayogikeun rébuan pon alat, alat, alat, sareng barang-barang anu diperyogikeun sanésna namung ngan peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.
  • High Quality Non Dust Metal Shelving Unit 5 Shelf Racks Shelf Unit With Dural Metal

    Unit Rak Logam Non Debu Berkualitas Tinggi 5 Rak Rak Unit Satuan Sareng Metal Dural

    Candak gudang garasi atanapi bengkel anjeun ka tingkat salajengna kalayan Unit Rak Bumi Non-Debu Berkualitas Tinggi 5 Rak Rak Unit sareng Dural Metal. Lima dek grid kawat logam industri masing-masing tiasa ngadukung 265kg. pikeun total kapasitas 1,352 kg. Rak ultra-kokoh ieu ogé olahraga fitur premium sapertos topi top sareng suku nilon pikeun nyegah ngageser sareng footpad.
  • Warehouse Storage Steel 4 Tier Boltless Shelving

    Gudang Panyimpenan Baja 4 Tahap Boltless Shelving

    Kalayan SP600C dilas garasi unit baja, anjeun tiasa sacara gampil nyimpen barang ageung, ageung kalayan aman sareng ngajaga garasi bumi atanapi ruang kerja anjeun rapih sareng rapih, gancang sareng gampang. Unit rak logam ieu tiasa nyayogikeun rébuan pon alat, alat, alat sareng barang-barang anu diperyogikeun sanésna namung peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.
  • Abctools Rack 48″ W x 24″ D x 72″ H 5-Shelf Heavy Duty Galvanized Steel Metal Shelving Boltless Stacking Storage Racks

    Rak Abotto 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H 5-Rak beurat Kawajiban Galvanis Baja Logam Rak Boltless Stacking Storage Storage

    Ku nambihan rak 5-lapisan Abctools Rack ieu, jantenkeun sababaraha tempat panyimpenan tambahan di bumi anjeun. Barang ieu ngagaduhan struktur baja kelas industri sareng finish hideung anu dicét awét, anu nyayogikeun ketahanan sareng raos modél.
  • 36″ W x 18″ D x 72″ H 5-Shelf Painted Galvanized Steel Wire Boltless Rivet rack

    36 ″ W x 18 ″ D x 72 ″ H 5-Rak Dicét Galvanis Steel Kawat Boltless Rivet rak

    Rak beurat-tugas 5-lapisan boltless stacking rak, kalayan desain baja bentukna Z anu dipaténkeun sareng permukaan biru anu narik ati, nyaéta ngatur potongan ageung di basement anjeun, bengkel, garasi, perusahaan atanapi dimana waé tempat anu diperyogikeun panempatan nangtung beurat Idéal solusi panyimpenan pikeun neundeun barang.
12 Teras> >> Halaman 1/2