1,2 mm ketebalan galvanis waja sistem rak gudang rak

Hapuskeun sababaraha kekusutan ti ruang utiliti anjeun, ruang damel, atanapi garasi, sareng jaga sadaya alat sareng pasokan anjeun langsung di tempat anjeun tiasa mendakanana nganggo Rak Rak 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage. Gampang dirakit, unit rak ieu ngagaduhan desain ngonci keling pikeun perakitan kirang baud. Pangwangunan anu kuat kalayan balok rivet sareng baju kurung dikonci kana liang pasisian keling, sareng liang keling ditinju dina 1,5 tambihan sahingga anjeun tiasa ngarobih jangkungna rak. Seluruh unit mandiri nangtung dina 48 inci lega sareng 72 inci jangkungna pikeun desain anu ngamaksimalkeun rohangan. Rak-rak didamel tina waja beurat-bubuk bubuk pikeun nangtung nepi ka dianggo beurat pikeun taun anu bakal datang. Investasi dina Edsal 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage Rack Rak pikeun kado gudang anu tetep dina masihan.


Detil Produk

Tanda Produk

Hapuskeun sababaraha kekusutan ti ruang utiliti anjeun, ruang damel, atanapi garasi, sareng jaga sadaya alat sareng pasokan anjeun langsung di tempat anjeun tiasa mendakanana nganggo Rak Rak 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage. Gampang dirakit, unit rak ieu ngagaduhan desain ngonci keling pikeun perakitan kirang baud. Pangwangunan anu kuat kalayan balok rivet sareng baju kurung dikonci kana liang pasisian keling, sareng liang keling ditinju dina 1,5 tambihan sahingga anjeun tiasa ngarobih jangkungna rak. Seluruh unit mandiri nangtung dina 48 inci lega sareng 72 inci jangkungna pikeun desain anu ngamaksimalkeun rohangan. Rak-rak didamel tina waja beurat-bubuk bubuk pikeun nangtung nepi ka dianggo beurat pikeun taun anu bakal datang. Investasi dina Edsal 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage Rack Rak pikeun kado gudang anu tetep dina masihan.

SP361872

36 "W × 18" D × 72 "H

5 SHELVES

800LBS. Kapasitas baju

SP361860

36 "W × 18" D × 60 "H

4 SHELVES

800LBS. Kapasitas baju

SP362472

36 "W × 24" D × 72 "H

5 SHELVES

800LBS. Kapasitas baju

SP482472

48 "W × 24" D × 72 "H

5 SHELVES

800LBS. Kapasitas baju

SP602472

60 "W × 24" D × 72 "H

5 SHELVES

800LBS. Kapasitas baju

 

1.Pilihan pangobatan sababaraha permukaan: Bubuk palu Gary, bubuk biru, bubuk beureum, bubuk hideung Galvanize.

2.Sistem ieu sacara lengkep boltless sareng tiasa gancang diwangun tanpa alat khusus dina sababaraha menit.

3.Rak panyimpenan ieu ngandung komponén logam galvanis interlocking sareng kuat Déwan partikel atawa papan kiripik rak.

4.Tugas beurat 600lbs disebarkeun seragam beban per tingkat rak.

5. karton Surat (kotak bergelombang): 5puter kardus bergelombang.

Naha anjeun badé nyimpen buku, file, baju, pakakas, cét, atanapi ngan saukur peryogi solusi gudang anu saé kanggo bumi (kantor, ruang bermain, kamar utilitas, garasi, atanapi gudang) ieu mangrupikeun sistem rakit idéal pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami