3 dina 1 platform aluminium tiasa dialihkeun treuk Dengdekkeun ku roda pneumatik

HT7A-2N nyaéta treuk panangan aluminium anu tiasa dirobih 3 dina 1. Ukuran umum 90 ° (H × W × D) nyaéta 39 "× 20-1 / 2" × 54 ", Ukuran sacara umum 45 ° (H × W × D) nyaéta 38" × 20-1 / 2 "× 60 ", Ukuran anu narilep (H × W × D) nyaéta 52" × 20-1 / 2 "× 18", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 18 "× 7-1 / 2", kapasitas muatanana nyaéta 600lbs., beurat bersih nyaéta 34lbs. anu énténg pisan tibatan 2 dina 1 treuk aluminium anu tiasa dirobih, sapertos HT7A, HT7B.


Detil Produk

Tanda Produk

3 IN 1 CONVERTIBLE CART

Katerangan:

HT7A-2N nyaéta treuk panangan aluminium anu tiasa dirobih 3 dina 1. Ukuran umum 90 ° (H × W × D) nyaéta 39 "× 20-1 / 2" × 54 ", Ukuran sacara umum 45 ° (H × W × D) nyaéta 38" × 20-1 / 2 "× 60 ", Ukuran anu narilep (H × W × D) nyaéta 52" × 20-1 / 2 "× 18", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 18 "× 7-1 / 2", kapasitas muatanana nyaéta 600lbs., beurat bersih nyaéta 34lbs. anu énggal pisan tibatan treuk aluminium 2 dina 1 anu tiasa dirobih, sapertos HT7A, HT7B. Sanaos beurat beuratna sareng ukuranana alit, éta henteu mangaruhan kamampuan pikeun nyandak muatan. Treuk panangan aluminium gampang ngalipet tina posisi treuk tangan kana posisi karanjang utiliti atanapi Posisi Treuk Dengdekkeun ku hiji panangan.

Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kurangna troli anu cocog pikeun nyandak kargo ageung? Tabung tilepan diperpanjang HT7A-2N bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah ieu sacara sampurna. Naha anjeun masih ngémutan naha anjeun kedah milih troli desain gagang dobel pikeun méréskeun masalah mawa barang dina sababaraha waktos? Teu kedah dipikiran. Pilih HT7A-2N, anu gagang unik anu tiasa diatur bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah ieu.

Fitur:

1. Éta ngagaduhan dua 5 "bahan casters universal PP.

5 pp caster

2. ban roda roda pneumatik 10 "nyayogikeun lancar.

pneumatic-wheels

3. cecekelan tiasa disaluyukeun numutkeun horizontal atanapi nangtung pikeun minuhan kabutuhan tina kasempetan anu béda.

handle

4. Tabung tilepan langkung panjang pikeun kargo anu langkung ageung.

longer folding tube

5. Pipa aluminium langkung hampang sareng gaduh performa beban anu langkung saé.

6. Tilu kagunaan per mobil: treuk tangan, gerobak utiliti, Truk Dengdekkeun.

convertible aluminum TROLLEY

Utilitas troli ieu tinggi pisan, anjeun tiasa nganggo dimana waé, anjeun ogé tiasa nyandak kana batang, bagian luar logam anu indah masihan tampilan anu bertekstur pisan, konsép desain transformasi bentuk pikeun ngajantenkeun troli biasa fungsi mobil séjén.

Troli kualitas luhur anu tiasa dirobih janten tilu bentuk. Naha anjeun henteu peryogi?


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami