• Yellow and red fiberglass twin step ladder FGD105HA

    Tangga konéng sareng beureum fiberglass kembar tangga FGD105HA

    FGD105HA anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tanggah tanggah kembar fiberglass anu tiasa dianggo di sakitar listrik. Panjangna 6 inci sareng gaduh 5 léngkah, jangkungna kabuka nyaéta 1730mm, jangkungna katutup nyaéta 1850mm, sareng beuratna 12,8 kg. Tangga ieu tiasa dianggo dina dua sisi, anu langkung aman sareng langkung mantep tibatan tangga hiji sisi. Podium lega di luhur tiasa dianggo pikeun nempatkeun pakakas sareng ember anu kawilang ageung, anu langkung merenah pikeun dianggo;