40 léngkah ngalegaan fiberglass FGEH40

FGEH40 mangrupikeun tanggungan penyuluhan tugas beurat profesional kalayan beban anu dipeunteun tina jinis IA, anu hartosna ngagaduhan kapasitas beban 300 pon. Éta ngagaduhan 40 léngkah, lebar dasar 470mm, panjang perpanjangan 11400mm, sareng beurat 40kg.


Detil Produk

Tanda Produk

extension ladders

Katerangan:

FGEH40 mangrupikeun tanggungan penyuluhan tugas beurat profesional kalayan beban anu dipeunteun tina jinis IA, anu hartosna ngagaduhan kapasitas beban 300 pon. Éta ngagaduhan 40 léngkah, lebar dasar 470mm, panjang perpanjangan 11400mm, sareng beurat 40kg. Sambungan rung-to-rail anu unik tilu lembar hartosna éta ngagaduhan pagelaran anti pulas. Rungsing D tahan-slip sareng rél sisi sambung. Suku dua-aksi tiasa dianggo dina permukaan anu atos atanapi nembus sareng tiasa gampang diputer. Bagian dasar sareng bagian ngapung gampang dipisahkeun pikeun nganggo bagian dasar salaku tangga tunggal. Kurung penjaga rel awét sareng sapatu ngageser ngabantosan handapeun handapeun rel. Rel pituduh bagian angkat nyaéta tos piercing di luhur pikeun mempermudah dipasang aksésoris dina situs.

Fitur:

1. sapatu kaamanan puting-dilapis Stell masihan pamaké setelan aman tur stabil.

safety shoe

2. Sambungan tilu lembar hartosna kinerja pulas-buktina.

3. konci kaamanan ku sistem kancing gancang mastikeun tangga tetep diperpanjang.

safety lock

4. Slip-tahan 1-5 / 8 "D-rungsing

5. Pulley operasi lemes sareng tali polipropilén, gampang diangkat.

nylon rope

6. Rél sampingna sambung sareng rél jero pikeun nyambungkeun rél pageuh.

7. Rung langsung ka sambungan rel nyayogikeun kualitas sareng daya tahan.

run to rail connection

8. Struktur Fiberglass mastikeun kasalametan listrik.

Salaku tambahan kana séri FGEH, kami ogé ngahasilkeun séri FGE tina tangga teléskopis. Beda utama antara dua seri nyaéta beban anu dipeunteun tina séri FGEH nyaéta jinis IA (anu hartosna ngagaduhan kapasitas beban 300 pon), sedengkeun beban anu dipeunteun tina séri FGE mangrupikeun jinis II (anu hartosna éta ngagaduhan beban kapasitas 225 pon), Tapi sadayana tiasa dianggo sakitar listrik, cocog pisan pikeun sadaya padamelan ti gedong komérsial sareng padumukan dugi ka pangropéa fasilitas.

Upami anjeun resep kana produk kami, mangga kontak: 0086- (0) 532-88186388  info@abctoolsmfg.com, urang bakal ngawalon ka anjeun dina waktos 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali