• 800 lbs. 2 in 1 steel cnvertible hand truck delivery platform cart  for sale

    800 pon. Gorobag platform pangiriman treuk tangan 2 dina 1 baja kanggo dijual

    HT1842 mangrupikeun treuk panangan baja 2 dina 1 anu tiasa dirobih. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 50 "dugi ka 58" × 21-1 / 2 "× 18", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 14 "× 9", beurat bersihna 31lbs. Treuk tangan anu tiasa dirobih beurat-tugas ieu tiasa sacara gampil dirobih tina treuk nangtung 2 roda janten gorobag platform 4 roda dina posisi horizontal.
  • 3 in 1 convertible aluminum platform hand tilt truck with pneumatic wheels

    3 dina 1 platform aluminium tiasa dialihkeun treuk Dengdekkeun ku roda pneumatik

    HT7A-2N nyaéta treuk panangan aluminium anu tiasa dirobih 3 dina 1. Ukuran umum 90 ° (H × W × D) nyaéta 39 "× 20-1 / 2" × 54 ", Ukuran sacara umum 45 ° (H × W × D) nyaéta 38" × 20-1 / 2 "× 60 ", Ukuran anu narilep (H × W × D) nyaéta 52" × 20-1 / 2 "× 18", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 18 "× 7-1 / 2", kapasitas muatanana nyaéta 600lbs., beurat bersih nyaéta 34lbs. anu énténg pisan tibatan 2 dina 1 treuk aluminium anu tiasa dirobih, sapertos HT7A, HT7B.
  • 2 in 1 Convertible Aluminum Platform/Hand Storage Truck HT7A

    2 ti 1 Platform Aluminium Konversi / Hand Storage Treuk HT7A

    HT7A mangrupikeun treuk panangan aluminium 2 dina 1 anu tiasa dirobih. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 41 "× 20-1 / 2" × 44 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 52" × 20-1 / 2 "× 18- 1/2", beurat bersihna 42lbs Treuk panangan aluminium ieu gampang ngalipet tina posisi treuk tangan kana posisi karanjang utiliti. Henteu aya alat anu diperyogikeun pikeun ngalih antara posisi.