Single-Sided Kelas IA Tilepan Aluminium Platform Ladder Step stool

Ayeuna kuring bakal ngenalkeun anjeun tangga tilepan anu aman sareng portabel, tangga ieu didesain sareng dikembangkeun ku urang nyalira, sareng desain anti ciwit parantos dipaténkeun. Tangga ieu ngagaduhan penampilan anu saé, sareng henteu nyandak rohangan nalika narilep, janten éta cocog pikeun kasempetan naon waé.


Detil Produk

Tanda Produk

微信截图_20210520144913

Katerangan:

Ayeuna kuring bakal ngenalkeun anjeun tangga tilepan anu aman sareng portabel, tangga ieu didesain sareng dikembangkeun ku urang nyalira, sareng desain anti ciwit parantos dipaténkeun. Tangga ieu ngagaduhan penampilan anu saé, sareng henteu nyandak rohangan nalika narilep, janten éta cocog pikeun kasempetan naon waé.

Nalika anjeun kedah nyandak hordéng sareng bersih, anjeun peryogi;

Nalika anjeun kedah nyandak hordéng sareng bersih, anjeun peryogi;

Nalika anjeun kedah nyandak barang dina kabinet témbok dapur, anjeun peryogi;

Nalika anjeun kedah kéngingkeun folder dina kabinet file kantor, anjeun peryogi;

Nalika rék motong tangkal jangkung di kebon, anjeun peryogi;

Nalika anjeun ngabersihkeun, anjeun ogé peryogi. . .

Wah ~ Anjeun peryogi iraha waé, dimana waé. Éta parantos janten produk anu penting dina kahirupan bumi.

APPLICATION OF LADDER

Fitur:

Éta ngagaduhan sababaraha poin anu saé, hayu atuh nunjukkeun,

1. Bahanna nyaéta aluminium, anu ngajantenkeun tangga hampang pisan. Tangga kai tradisional teuing ageung sareng sesah dibawa.

2. Gampang dibuka sareng nutup.

3. Hiji desain baud, ngajantenkeun penampilan langkung bersih & langkung lemes.

ONE BOLT DESIGN

4. Tangga ieu aman pisan, desain anti ciwit nambihan dua basa pikeun nyingkahan cilaka.

5. Kapasitas beban nyaéta 540 kg. Anu langkung ganda tibatan tangga standar di pasar.

6. Tangga na memenuhi standar ANSI AS. Anu saé saé.

7. Desain anti slip, gampang dicandak.

ANTI-SLIP LADDE

8. Éta tangga anu tiasa dilipat, janten henteu nyandak rohangan pikeun nyimpenna.

FOLDING ALUMINUM LADDER

9. Tangga ieu ngagaduhan penampilan anu luhur sareng masihan perasaan anu raoseun ka jalma.

Saha anu henteu resep tangga kalayan seueur kaunggulan? Ngantosan naon deui? Anjeun kedah mésér hiji.

 

Naha anjeun hoyong kéngingkeun inpormasi sanés sapertos harga produk, jumlah inventaris, sareng tanggal kiriman? Kirimkeun kami email langsung, kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam, atanapi klik kana tautan ieu pikeun ngahubungi kami langsung: https: //www.abctoolsmfg.com/contact-us/


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali