• Heavy duty medium weight raw material metal sheet home storage rack iron shelf

    Beurat beurat bahan sedeng beurat bahan baku lambar logam rak bumi gudang rak beusi

    Ngadamel ruang nangtung anu berharga sareng unit rak anu katingali langsing ieu ti. Ngagabungkeun tampilan anu kontemporer kalayan desain anu gampang diluyukeun, unit 4-rak quadruples ruang rak anjeun, kalayan masing-masing rak pressboard tahan dugi ka 30kg max (disebarkeun sacara merata). Mangrupa tambahan anu manpaat pikeun rohangan hirup, garasi atanapi area panyimpenan, unit rak 4-rak nawiskeun kakuatan anu luar biasa, genah, sareng kagunaan. Sakabehna Diménsi 75cm lega ku 30cm jero ku 145cm jangkungna. Kapasitas: Masing-masing rak pressboard nahan 30kg max (disebarkeun sacara merata). Total unit nyepeng 120kg.
  • 30kgs light duty durable galvanized steel bolted shelves for commercial kitchen use

    30kgs tugas ringan awét rak galvanis bénténg rak kanggo panggunaan dapur komersial

    BG30 mangrupikeun raka logam anu dipasang, nganggo waja galvanis. Ukuran na 1500 (H) * 750 (W) * 300 (D) mm, kalayan 4 pcs lempeng cangkang sareng 4 pcs papan logam. Kapasitas beban-beban nyaéta 30kg per lapisan. Kusabab produk ieu katingalina bersih sareng rapih, saderhana pikeun dirakit sareng gampang dibersihkeun, umumna dianggo di dapur atanapi réstoran.