• Heavy Duty Steel Wire Welded Storage Rack Black 77″W x 24″D x 72″H

    Kawat Baja beurat Kawat Dilas Rak Panyimpenan Hideung 77 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H

    Jaga barang berharga sareng barang-barang sanésna aman sareng teratur rapi sareng Steel Welded Storage Rack. Éta dirarancang pikeun duanana mantap ogé awét sareng ogé tahan dugi ka 2000 lbs per rak. Rak panyimpenan hideung ieu ngagaduhan dek anu kuat, dilapis-kawat sareng rak na diluyukeun kana pusat 3 that anu ngamungkinkeun anjeun ngarobihna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Éta tiasa nyepeng tong barang-barang rumah tangga, kumpulan alat-alat sareng barang inventarisasi sareng seueur deui, ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun garasi anjeun, alat sh ...
  • Heavy duty shelving system loading 1200lb 4  tier metal wire shelves rack

    Sistem rak tugas beurat ngamuat rak rak kawat logam 4l 4 4 tingkat

    Unit rak WR481872T4 mangrupikeun rak beurat partisi home frame beurat, SP482472 cocog pisan kanggo ruang tamu, diajar, garasi nangtung rak 5-lantai, tiasa nyumponan sadaya kabutuhan anjeun pikeun rak bumi.
    Kalayan WR481872T4 Welded Steel Garage Shelving Unit, anjeun tiasa sacara gampang nyimpen barang ageung, ageung kalayan aman sareng ngajaga garasi bumi atanapi ruang kerja anjeun rapih sareng rapih, gancang sareng gampang. Unit rak logam ieu tiasa nyayogikeun rébuan pon alat, alat, alat, sareng barang-barang anu diperyogikeun sanésna namung ngan peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.