• Aluminum foldable platform hand truck with telescoping handle and platform HT153

    Truk tangan platform dilipat aluminium kalayan cecekelan teleskop sareng platform HT153

    HT153 mangrupikeun truk tangan platform dilipat aluminium anu nganggo gagang teleskop sareng platform, Ukuranana sadayana (H × W × D) nyaéta 34 "× 16-1 / 2" × 28 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 9" × 16-1 / 2 ”× 21", beurat bersihna 14,5 lbs.HT153 sareng LV150 duanana troli platform, naon bedana?
  • 800 lbs. 2 in 1 steel cnvertible hand truck delivery platform cart  for sale

    800 pon. Gorobag platform pangiriman treuk tangan 2 dina 1 baja kanggo dijual

    HT1842 mangrupikeun treuk panangan baja 2 dina 1 anu tiasa dirobih. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 50 "dugi ka 58" × 21-1 / 2 "× 18", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 14 "× 9", beurat bersihna 31lbs. Treuk tangan anu tiasa dirobih beurat-tugas ieu tiasa sacara gampil dirobih tina treuk nangtung 2 roda janten gorobag platform 4 roda dina posisi horizontal.
  • China manufacturer heavy duty steel 2 wheels P- handle hand trolley trucks

    Pabrik Cina tugas beurat baja 2 roda P- cekelan truk troli tangan

    HT1805 mangrupikeun treuk panangan P-gagang waja, Ukuran sadayana (H × W × D) nyaéta 52 "× 21-1 / 2" × 18 ", sareng ukuran pelat jempol (W × D) nyaéta 14" × 9 " , kapasitas muatanna 600lbs., beurat bersih nyaéta 22lbs. Dilengkepan roda pneumatik 10 "× 3-1 / 2".

  • Buy factory price steel flow back handle hand truck for warehouse/camping/travel/moving house

    Mésér harga pabrik aliran baja deui cecekelan treuk kanggo gudang / kémping / perjalanan / pindah imah

    HT1561 mangrupikeun treuk leungeun cecekelan aliran baja, Ukuran sakabéh (H × W × D) nyaéta 39-1 / 2 "× 18" × 14 ", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 14" × 7 " , kapasitas beban na nyaéta 300lbs., beurat bersih nyaéta 14lbs. Dilengkepan roda karét padet 8 "× 1-3 / 4".
  • 600lbs. Aluminum D-handle Hand Truck With Pneumatic Wheels

    600lbs. Treuk Tangan D-cecekelan Aluminium Kalayan Kabayang Pneumatik

    HT1862 mangrupikeun treuk panangan D-cecekelan aluminium. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 52 "× 20-1 / 2" × 18-1 / 2 ", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 18" × 7-1 / 2 ", jaring na beuratna 20lbs. Paduli kelas ringanna nyalira, éta henteu mangaruhan kapasitas ngangkutna pisan. Kapasitas muatanana saluhur 600 pon, sareng éta mangrupikeun pembantun anu saé pikeun dibawa.
  • Aluminum Dual Handle Hand Truck With 2 Wheels

    Aluminium Dual Hand Hand Truk Kalayan Kalayan 2 Roda

    HT9913 mangrupikeun truk panangan aluminium D. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 60 "× 20-1 / 2" × 18-1 / 2 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 18" × 7- 1/2 ", beurat bersihna 21lbs. Sedengkeun troli 2-roda standar cocog pisan pikeun karton, mesin beurat sareng perabotan peryogi troli profesional sapertos HT9913.
  • 3 in 1 convertible aluminum platform hand tilt truck with pneumatic wheels

    3 dina 1 platform aluminium tiasa dialihkeun treuk Dengdekkeun ku roda pneumatik

    HT7A-2N nyaéta treuk panangan aluminium anu tiasa dirobih 3 dina 1. Ukuran umum 90 ° (H × W × D) nyaéta 39 "× 20-1 / 2" × 54 ", Ukuran sacara umum 45 ° (H × W × D) nyaéta 38" × 20-1 / 2 "× 60 ", Ukuran anu narilep (H × W × D) nyaéta 52" × 20-1 / 2 "× 18", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 18 "× 7-1 / 2", kapasitas muatanana nyaéta 600lbs., beurat bersih nyaéta 34lbs. anu énténg pisan tibatan 2 dina 1 treuk aluminium anu tiasa dirobih, sapertos HT7A, HT7B.
  • Aluminum Flow Back  Handle Hand Truck With Two Wheels HT9916LW

    Aliran Aluminium Alih Deui Pakem Treuk Sareng Dua Roda HT9916LW

    HT9916LW mangrupikeun treuk leungeun cecekelan aliran aluminium. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 54 "× 20-1 / 2" × 18-1 / 2 ", sareng ukuran pelat toe (W × D) nyaéta 18" × 7-1 / 2 ", éta kapasitas beban nyaéta 600lbs., beurat bersih nyaéta 24lbs. Gorobag ieu ngagaduhan kinerja mawa beban anu saé sareng relatif enteng. Éta cocog pikeun gudang, titik pangumpulan atanapi kantor anu jelas, jst.
  • 2 in 1 Convertible Aluminum Platform/Hand Storage Truck HT7A

    2 ti 1 Platform Aluminium Konversi / Hand Storage Treuk HT7A

    HT7A mangrupikeun treuk panangan aluminium 2 dina 1 anu tiasa dirobih. Ukuran umum (H × W × D) nyaéta 41 "× 20-1 / 2" × 44 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 52" × 20-1 / 2 "× 18- 1/2", beurat bersihna 42lbs Treuk panangan aluminium ieu gampang ngalipet tina posisi treuk tangan kana posisi karanjang utiliti. Henteu aya alat anu diperyogikeun pikeun ngalih antara posisi.
  • Compact Foldable Aluminum Hand Truck with telescoping handle

    Treuk Leungeun Aluminium Lipat Compact kalayan cecekelan teleskoping

    HT3366 mangrupikeun treuk panangan aluminium anu tiasa dilipat, Ukuran saderhana (H × W × D) nyaéta 39-1 / 2 "× 15" × 16 ", ukuran anu narilep (H × W × D) nyaéta 25" × 15 "× 2 ", sareng pelat jempol (W × D) ukuranana 13" × 9 ", beurat bersih na 9lbs. Pigura aluminium ringan tiasa ditilepkeun janten ukuran koper sareng tiasa dipasang handapeun korsi mobil sareng kabin di luhur pesawat. Éta ngagaduhan gagang teléskopis, roda teléskopis, sareng papan jempol anu tiasa dilipat.
  • New design convenient cheap welding  Pallet Trolleys platform hand truck

    Desain anyar treuk murah Pallet Trolleys treuk tangan platform

    LV150 mangrupikeun truk tangan platform anu tiasa dilipat aluminium, Ukuran sacara umum (H × W × D) nyaéta 32-1 / 2 "× 18-1 / 2" × 30 ", sareng ukuran anu narilep nyaéta 10" × 18-1 / 2 " × 30 ", beurat bersihna 23lbs. Jaga treuk platform tilepan caket pisan pikeun mindahkeun barang ageung kalayan gampang sareng aman. Kalayan kapasitas beban 400 pon, beban treuk platform tilepan bakal mindahkeun karton di kantor sareng nyabut bahan kadaharan leupas tina klub gudang.