• Hot Sale Lightweight Fiberglass Insulation Single-Sided Step Ladder

    Panas Dijual Lightweight Fiberglass Insulasi Ladder Lengkah Sisi Sisi

    FG207-T anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga léngkah fiberglass anu tiasa dianggo di sakitar listrik. Panjangna 8 inci sareng gaduh 7 léngkah, jangkungna kabuka nyaéta 2302mm, jangkungna katutup nyaéta 2408mm, sareng beuratna 10.3kg. Peringkat beban mangrupikeun tipe II, nyaéta 225lbs. Produk ieu parantos ngahontal standar CSA sareng ANSI dina sadaya aspek, sareng sajumlah ageung diantarana diékspor ka Kanada, Amérika Serikat, sareng nagara-nagara sanés.
  • 6 ft type IA 300 lbs load capacity foldable triangle fiberglass step ladder

    6 ft tipe IA 300 lbs kapasitas beban tilepan segitiga fiberglass léngkah tangga

    Tangga hambalan fiberglass FGH105 dihasilkeun Abctools didamel tina fiberglass non-conductive sareng beuratna 9,5 kg. Éta jangkungna katutup 1860mm sareng jangkungna kabuka 1730mm. Tangga multifungsi ieu kedah di bumi mana waé. Ti mimiti ngalukis kamar dugi ka ngaganti bohlam lampu, anu gaduh bumi resep kana kesederhanaan tina tangga ieu. Aya méja pakakas dina luhur na, anu tiasa nempatkeun seueur pakakas, sareng anjeun tiasa ngalengkepan padamelanana nyalira tanpa kedah anu sanés ngalangkungan alat-alat kana panangan anjeun.