• Climbing Step Ladder CSA ANSI Approved Multi Purpose 5 Step Single Side Fiberglass Ladder

    Climbing Step Ladder CSA ANSI Disatujuan Multi Tujuan 5 Léngkah Tangtu Sisi Fiberglass Ladder

    PFGH105 mangrupakeun jenjang platform fiberglass 7 ft anu ngagaduhan 5 léngkah, jangkungna muka nyaéta 2020mm, jangkungna nutup nyaéta 2180mm, beuratna 13.3kg, beban anu dipeunteun nyaéta 300 pon (136kg), tingkat beban nyaéta tingkat IA. Platform ageung na lega sareng non-slip, nyayogikeun daérah padamelan anu aman sareng nyaman pikeun padamel.
  • FGHP103S 300lbs load capacity fiberglass platform step ladder

    Kapasitas beban FergP103S 300lbs platform hambalan fiberglass tangga

    FGHP103S anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga platform. Éta ngagaduhan 3 léngkah. Ukuran kabuka nyaéta 1740mm, ukuran katutup nyaéta 1880mm, sareng beuratna 10,9kg. Peringkat beban mangrupikeun jinis IA, kapasitas beban nyaéta 300lbs. Pigura na didamel tina fiberglass non-conductive. Kituna, éta cocog pikeun digunakeun sakitar listrik. Platform ageung sapertos anjeun nangtung dina taneuh, sareng daérah damel 4X ngamungkinkeun anjeun damel di mana waé.