• Aluminium Industrial telescopic by step straight articulating ladder stool folding stairs

    Aluminium Industrial teleskopis ku hambalan lempeng ngartikeun tangga na tilepan tangga

    Kalayan struktur aluminiumna anu kuat, tangga multifungsi ieu tiasa nambihan genah ka imah mana waé. Éta tiasa dianggo salaku tangga teléskopis, tangga dua, tangga undak sareng dua pangkalan perancah. Kusabab rarancang anu wajar, sakali tanggah dibuka, engselna sacara otomatis bakal ngonci kana posisi anu pantes, anu ngajantenkeun tangga gampang dianggo.
  • Steel Material Step Ladders Step Stool With Handle SSL03

    Tangga Léngkah Bahan Baja Léngkah Bangku Kalayan Pakem SSL03

    SSL03 mangrupikeun bangku léngkah anu diperyogikeun pikeun rumah tangga. Ukuran anu dibuka nyaéta 570 * 465 * 845mm, sareng ukuran anu narilep nyaéta 465 * 80 * 935mm. Éta henteu nyandak seueur rohangan nalika disimpen. Bangku léngkah ieu praktis pisan. Nalika barang-barang na jangkung teuing dugi ka ngahontal bahkan upami anjeun nangtung dina jempol, anjeun tiasa sacara gampil ngarengsekeun masalah ieu ku ngalengkah. Kaayaan ieu sering aya dina kulawarga, janten éta moal pernah dianggurkeun ku anjeun.
  • Climbing Step Ladder CSA ANSI Approved Multi Purpose 5 Step Single Side Fiberglass Ladder

    Climbing Step Ladder CSA ANSI Disatujuan Multi Tujuan 5 Léngkah Tangtu Sisi Fiberglass Ladder

    PFGH105 mangrupakeun jenjang platform fiberglass 7 ft anu ngagaduhan 5 léngkah, jangkungna muka nyaéta 2020mm, jangkungna nutup nyaéta 2180mm, beuratna 13.3kg, beban anu dipeunteun nyaéta 300 pon (136kg), tingkat beban nyaéta tingkat IA. Platform ageung na lega sareng non-slip, nyayogikeun daérah padamelan anu aman sareng nyaman pikeun padamel.
  • Yellow and red fiberglass twin step ladder FGD105HA

    Tangga konéng sareng beureum fiberglass kembar tangga FGD105HA

    FGD105HA anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tanggah tanggah kembar fiberglass anu tiasa dianggo di sakitar listrik. Panjangna 6 inci sareng gaduh 5 léngkah, jangkungna kabuka nyaéta 1730mm, jangkungna katutup nyaéta 1850mm, sareng beuratna 12,8 kg. Tangga ieu tiasa dianggo dina dua sisi, anu langkung aman sareng langkung mantep tibatan tangga hiji sisi. Podium lega di luhur tiasa dianggo pikeun nempatkeun pakakas sareng ember anu kawilang ageung, anu langkung merenah pikeun dianggo;
  • Hot Sale Lightweight Fiberglass Insulation Single-Sided Step Ladder

    Panas Dijual Lightweight Fiberglass Insulasi Ladder Lengkah Sisi Sisi

    FG207-T anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga léngkah fiberglass anu tiasa dianggo di sakitar listrik. Panjangna 8 inci sareng gaduh 7 léngkah, jangkungna kabuka nyaéta 2302mm, jangkungna katutup nyaéta 2408mm, sareng beuratna 10.3kg. Peringkat beban mangrupikeun tipe II, nyaéta 225lbs. Produk ieu parantos ngahontal standar CSA sareng ANSI dina sadaya aspek, sareng sajumlah ageung diantarana diékspor ka Kanada, Amérika Serikat, sareng nagara-nagara sanés.
  • FGHP103S 300lbs load capacity fiberglass platform step ladder

    Kapasitas beban FergP103S 300lbs platform hambalan fiberglass tangga

    FGHP103S anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga platform. Éta ngagaduhan 3 léngkah. Ukuran kabuka nyaéta 1740mm, ukuran katutup nyaéta 1880mm, sareng beuratna 10,9kg. Peringkat beban mangrupikeun jinis IA, kapasitas beban nyaéta 300lbs. Pigura na didamel tina fiberglass non-conductive. Kituna, éta cocog pikeun digunakeun sakitar listrik. Platform ageung sapertos anjeun nangtung dina taneuh, sareng daérah damel 4X ngamungkinkeun anjeun damel di mana waé.
  • 40 step fiberglass extension ladder FGEH40

    40 léngkah ngalegaan fiberglass FGEH40

    FGEH40 mangrupikeun tanggungan penyuluhan tugas beurat profesional kalayan beban anu dipeunteun tina jinis IA, anu hartosna ngagaduhan kapasitas beban 300 pon. Éta ngagaduhan 40 léngkah, lebar dasar 470mm, panjang perpanjangan 11400mm, sareng beurat 40kg.
  • 6 ft type IA 300 lbs load capacity foldable triangle fiberglass step ladder

    6 ft tipe IA 300 lbs kapasitas beban tilepan segitiga fiberglass léngkah tangga

    Tangga hambalan fiberglass FGH105 dihasilkeun Abctools didamel tina fiberglass non-conductive sareng beuratna 9,5 kg. Éta jangkungna katutup 1860mm sareng jangkungna kabuka 1730mm. Tangga multifungsi ieu kedah di bumi mana waé. Ti mimiti ngalukis kamar dugi ka ngaganti bohlam lampu, anu gaduh bumi resep kana kesederhanaan tina tangga ieu. Aya méja pakakas dina luhur na, anu tiasa nempatkeun seueur pakakas, sareng anjeun tiasa ngalengkepan padamelanana nyalira tanpa kedah anu sanés ngalangkungan alat-alat kana panangan anjeun.
  • AL102 Aluminum shelf platform step ladder aluminum folding stairs

    AL102 Aluminium rak platform lengkah tangga tilepan aluminium

    PALH102 anu dihasilkeun ku ABC mangrupikeun tangga platform aluminium kalayan beban 300 lbs (136 kg). Éta beuratna 7.5kg, kalayan jangkungna katutup 1340mm sareng jangkungna kabuka 1232mm. Jenis IA 2 léngkah platform aluminium mangrupakeun hiji-hijina tangga anu ngagabungkeun sadaya kanyamanan tina kompor sareng na tangga. Platform ukuran ageung cocog pikeun cet, pakakas, atanapi pakakas hardware.
  • 4 Step single side foldable aluminum step ladder with handle and shelf for indoor or outdoor use

    4 Léngkah hiji sisi léngkah léngkah aluminium anu tiasa dilipat ku gagang sareng raka pikeun dianggo di jero ruangan atanapi di luar ruangan

    AL204 anu dihasilkeun Abctools mangrupikeun tangga tangga alumunium kalayan beban 225 pon. Beurat na 6kg, ukuran kabuka nyaéta 1438mm, sareng ukuran katutup nyaéta 1565mm. Éta tiasa dilengkepan baki anu merenah pikeun nempatkeun pakakas atanapi kaléng cet, sareng éta ogé kalebet slot pikeun nempatkeun cet atanapi rol.
  • Single-Sided Grade IA Folding Aluminum Platform Ladder Step stool

    Single-Sided Kelas IA Tilepan Aluminium Platform Ladder Step stool

    Ayeuna kuring bakal ngenalkeun anjeun tangga tilepan anu aman sareng portabel, tangga ieu didesain sareng dikembangkeun ku urang nyalira, sareng desain anti ciwit parantos dipaténkeun. Tangga ieu ngagaduhan penampilan anu saé, sareng henteu nyandak rohangan nalika narilep, janten éta cocog pikeun kasempetan naon waé.