• Adjustable Boltless Stacking Work Bench Metal Steel Shelving Storage Rack Unit

    Adjustable Boltless Stacking Work Bench Metal Steel Shelving Storage Rack Unit

    Workbench boltless baja ieu dirancang pikeun aplikasi tugas beurat. Anjeun bakal mendakan workbench anu tiasa diluyukeun ieu di bengkel, gudang, sareng pusat distribusi. Bangku kerja industri biasana dipendakan caket daérah darmaga kanggo nampi kintunan. Aranjeunna idéal pikeun operasi bungkus sareng tempat kerja. Struktur waja galvanis na henteu gampang karat sareng awét pisan. Penampilan industri klasik na sok populér. T