36 ″ W x 18 ″ D x 72 ″ H 5-Rak Dicét Galvanis Steel Kawat Boltless Rivet rak

Rak beurat-tugas 5-lapisan boltless stacking rak, kalayan desain baja bentukna Z anu dipaténkeun sareng permukaan biru anu narik ati, nyaéta ngatur potongan ageung di basement anjeun, bengkel, garasi, perusahaan atanapi dimana waé tempat anu diperyogikeun panempatan nangtung beurat Idéal solusi panyimpenan pikeun neundeun barang.


Detil Produk

Tanda Produk

racking sp361872

Katerangan :
Rak beurat-tugas 5-lapisan boltless stacking rak, kalayan desain baja bentukna Z anu dipaténkeun sareng permukaan biru anu narik ati, nyaéta ngatur potongan ageung di kolong anjeun, bengkel, garasi, perusahaan, atanapi dimana waé tempat anu diperyogikeun panempatan nangtung anu beurat solusi panyimpenan idéal pikeun neundeun barang.

boltless rivet rack

Pigura na kokoh gaduh permukaan dilapis bubuk anu nolak abrasi, chipping, sareng korosi, hasilna kakuatan awét sareng daya tahan. Unit rak serbaguna ieu tiasa nyimpen barang tina sababaraha ukuran, sareng rak anu merenah tiasa disaluyukeun unggal 1,5 inci. Henteu masalah sareng obyék beurat; unggal rak tiasa nahan beurat rata-rata 500 pon. Panutup kawat waja na ngamungkinkeun langkung seueur cai pikeun nembus tina panyiram overhead, ngamungkinkeun cahaya sareng hawa pikeun medar, sareng ngabantosan nyegah kapang, jamur, sareng akumulasi lebu. Desain modél rak ngamungkinkeun unit dirakit vertikal salaku unit rak tunggal, atanapi salaku unit desktop 2-potongan. Rarancang bébas baud tina pigura sareng gandeng kolom anu ngalangkungan ngamungkinkeun anjeun ngalengkepan gempungan dina sababaraha menit tanpa kedah aya kacang atanapi baud.
Fiturna sapertos kieu:
Unit rak 1.5 lapisan dianggo pikeun ngatur barang ageung di basement, bengkel, garasi, perusahaan, atanapi dimana waé anu peryogi panyimpenan nangtung anu beurat.
2. Rak gudang baja Boltless kalayan 5 rak kawat baja hideung anu tiasa diatur tiasa ngadukung dugi ka 2500 pon.
3. rak tiasa disaluyukeun dina paningkatan 1,5 inci.
4. Diwangun salaku rak panyimpenan tunggal atanapi dua unit jangkung satengah jangkung.
Pigura baja beurat-tugas kalayan palapis bubuk biru pikeun kakuatan sareng daya tahan.
6. rak kawat baja tiasa ngajantenkeun cai dina panyiram seuneu langkung nembus, ngajantenkeun lampu sareng hawa langkung medar, sareng nyegah akumulasi lebu.

wire rack
7. Gandeng kolom ningkatkeun stabilitas sareng nyayogikeun kolom gancang sareng gampang.

boltless shelf

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami