• Straight edge boltless rivet shelving 48″ W x 24″ D x 72″ H metal shelf rack for warehouse storage

    Langsung lempeng boltless keling rak 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H rak rak logam pikeun neundeun gudang

    Rak-rak baja tugas berat Abctools kalayan desain balok ngawangun Z mangrupikeun solusi panyimpenan idéal pikeun ngajaga rohangan atanapi daérah anu teratur. Cocog pikeun bumi, kantor, gudang, atanapi tempat anu diperyogikeun panyimpenan. Alat multifungsi ieu tiasa nyimpen barang tina sababaraha ukuran sareng ngagaduhan rak anu merenah anu tiasa disaluyukeun unggal 1-1 / 2 inci. Barang langkung beurat, teu aya masalah, unggal rak tiasa nanggung beurat rata-rata 800 pon. Desain anu fleksibel ngamungkinkeun unit dirakit vertikal kana rak atanapi sacara horisontal kana workbench 2-sapotong. Tahan awét awét awét dina warna beureum.
  • 1.2 mm thickness galvanized steel sheet storage shelving rack system

    1,2 mm ketebalan galvanis waja sistem rak gudang rak

    Hapuskeun sababaraha kekusutan ti ruang utiliti anjeun, ruang damel, atanapi garasi, sareng jaga sadaya alat sareng pasokan anjeun langsung di tempat anjeun tiasa mendakanana nganggo Rak Rak 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage. Gampang dirakit, unit rak ieu ngagaduhan desain ngonci keling pikeun perakitan kirang baud. Pangwangunan anu kuat kalayan balok rivet sareng baju kurung dikonci kana liang pasisian keling, sareng liang keling ditinju dina 1,5 tambihan sahingga anjeun tiasa ngarobih jangkungna rak. Seluruh unit mandiri nangtung dina 48 inci lega sareng 72 inci jangkungna pikeun desain anu ngamaksimalkeun rohangan. Rak-rak didamel tina waja beurat-bubuk bubuk pikeun nangtung nepi ka dianggo beurat pikeun taun anu bakal datang. Investasi dina Edsal 5-Rak 3000 Pound Adjustable Storage Rack Rak pikeun kado gudang anu tetep dina masihan.
  • High Quality Non Dust Metal Shelving Unit 5 Shelf Racks Shelf Unit With Dural Metal

    Unit Rak Logam Non Debu Berkualitas Tinggi 5 Rak Rak Unit Satuan Sareng Metal Dural

    Candak gudang garasi atanapi bengkel anjeun ka tingkat salajengna kalayan Unit Rak Bumi Non-Debu Berkualitas Tinggi 5 Rak Rak Unit sareng Dural Metal. Lima dek grid kawat logam industri masing-masing tiasa ngadukung 265kg. pikeun total kapasitas 1,352 kg. Rak ultra-kokoh ieu ogé olahraga fitur premium sapertos topi top sareng suku nilon pikeun nyegah ngageser sareng footpad.
  • Warehouse Storage Steel 4 Tier Boltless Shelving

    Gudang Panyimpenan Baja 4 Tahap Boltless Shelving

    Kalayan SP600C dilas garasi unit baja, anjeun tiasa sacara gampil nyimpen barang ageung, ageung kalayan aman sareng ngajaga garasi bumi atanapi ruang kerja anjeun rapih sareng rapih, gancang sareng gampang. Unit rak logam ieu tiasa nyayogikeun rébuan pon alat, alat, alat sareng barang-barang anu diperyogikeun sanésna namung peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.
  • Abctools Rack 48″ W x 24″ D x 72″ H 5-Shelf Heavy Duty Galvanized Steel Metal Shelving Boltless Stacking Storage Racks

    Rak Abotto 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H 5-Rak beurat Kawajiban Galvanis Baja Logam Rak Boltless Stacking Storage Storage

    Ku nambihan rak 5-lapisan Abctools Rack ieu, jantenkeun sababaraha tempat panyimpenan tambahan di bumi anjeun. Barang ieu ngagaduhan struktur baja kelas industri sareng finish hideung anu dicét awét, anu nyayogikeun ketahanan sareng raos modél.
  • 36″ W x 18″ D x 72″ H 5-Shelf Painted Galvanized Steel Wire Boltless Rivet rack

    36 ″ W x 18 ″ D x 72 ″ H 5-Rak Dicét Galvanis Steel Kawat Boltless Rivet rak

    Rak beurat-tugas 5-lapisan boltless stacking rak, kalayan desain baja bentukna Z anu dipaténkeun sareng permukaan biru anu narik ati, nyaéta ngatur potongan ageung di basement anjeun, bengkel, garasi, perusahaan atanapi dimana waé tempat anu diperyogikeun panempatan nangtung beurat Idéal solusi panyimpenan pikeun neundeun barang.
  • Heavy duty 5 layer boltless painted galvanized steel rack for kitchens, warehouses, garages,office

    Tugas beurat 5 lapisan boltless dicét rak baja galvanis pikeun dapur, gudang, garasi, kantor

    Beda anu paling ageung antara rak rak SP sareng rak rangkay SG nyaéta séri SP nganggo waja galvanis anu dicét (prosés palapis bubuk tambahan). Saatos nyemprot éléktrostatik sareng pangobatan fosfat asam, strukturna teguh sareng penampilan na karat-buktina.
  • 175kg 350kg 265kg heavy duty galvanized steel boltless stacking rack

    175kg 350kg 265kg beurat tugas galvanis waja baud tumpukan rak

    Ngagunakeun rak alat abc ieu anjeun tiasa sacara gampang nyimpen barang anu ageung, ageung kalayan aman, sareng ngajaga garasi bumi atanapi tempat damel anjeun rapih, gancang sareng gampang. Rak logam ieu tiasa nyimpen alat, alat, alat sareng barang-barang anu diperyogikeun anu sanésna rébuan pon, sareng ngan peryogi sababaraha menit kanggo dirakit.
  • Rivet Botless 5-Shelf Steel Shelving 48″ W x 24″ D x 72″ H

    Keling Botless 5-Rak Baja Rak 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H

    Ngadamel sababaraha ruang panyimpenan tambahan di bumi anjeun ku nambihan Muscle Rack 5-Shelf Steel Shelving ieu. Item ieu ngagaduhan konstruksi baja kelas industri kalayan finish perak-urat awét pikeun nawiskeun katahanan sareng gaya. Alat panyimpenan logam ieu ukuran 48 "W x 24" D x 72 "H, sareng desain Z-beam na nyayogikeun kakuatan sareng kaku, sahingga tiasa nahan beban beurat. Lima rak kalayan dek partikel partikel didukung ku balok dua rivet sareng kawat gigi sareng tiasa disaluyukeun dina paningkatan 1,5 "kanggo nampung barang tina sababaraha ukuran. Rak panyimpenan 5 rak ngagaduhan desain konci keling sareng kalebet konektor pos pikeun ngadamel perakitan gancang sareng gampang tanpa peryogi kacang atanapi baut.
  • 5 Tier Galvanized Steel Shelving Boltless Garage Storage Racking Shelves Unit For Spare Parts Storage

    5 Lapisan Galvanis Baja Rak Batesan Boltless Garasi Panyimpenan Rak Raka Pikeun Unit Suku cadang

    SG175C Produk terlaris di Éropa
    Rak Simpenan 5 Rak Sederhana Sareng Praktis Kami Anu Saé Kanggo Dapur Anjeun, Garasi, Toko, héd, Rumah Kaca, sareng Closét. Desain Sederhana Sareng Warnana Halal Pasti Bakal Ngajantenkeun Spasi Naon Langkung Fungsional Sareng Teratur. Sareng 5 Rak Nyayogikeun Spasi Panyimpenan Pikeun Kamar Anjeun. Di sagigireun éta, Éta Kuat sareng Terpercaya Sareng Bisa Dirakit Gampang Tanpa Alat Naon waé. Entong ragu-ragu Mésér!
  • 5-Shelf Steel Wire Garage Storage Shelving Unit 36″ W x 18″D x 72″ H

    5-rak rak kawat waja gudang rak Unit 36 ​​″ W x 18 ″ D x 72 ″ H

    Unit rak baja-tugas beurat 5-rak Otot sareng desain Z-Beam anu dipaténkeun sareng bérés biru pikaresepeun nyaéta solusi panyimpenan anu sampurna pikeun ngatur barang-barang anu ageung di kolong anjeun, bengkel, garasi, bisnis, atanapi dimana waé anjeun peryogi tugas-tugas nangtung neundeun. Pigura anu mantep na ngagaduhan bubuk bubuk anu nolak abrasi, chipping, sareng korosi pikeun kakuatan sareng daya tahan anu awét. Unit rak serbaguna ieu tiasa nyimpen rupa-rupa barang, ageung atanapi alit, kalayan raoseun rak anu tiasa disetél unggal 1,5 inci.