Keling Botless 5-Rak Baja Rak 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur Rak anu tiasa diatur
Merek OEM & ODM
Jumlah Bagian Pabrikan SP482472
Warna Pérak-urat
Lokasi Anu Disarankeun Jero rohangan
Berat Produk Dirakit 102 lbs
Diménsi Produk Dirakit (L x W x H) 48.00 x 24.00 x 72.00 Inci

Ngadamel sababaraha rohangan panyimpenan tambahan di bumi anjeun ku nambihan Rak 5-Rak Baja ieu. Item ieu ngagaduhan konstruksi baja kelas industri kalayan finish perak-urat awét pikeun nawiskeun katahanan sareng gaya. Unit panyimpenan logam ieu ukuran 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H, sareng desain Z-beam na nyayogikeun kakuatan sareng kaku, sahingga tiasa nahan beban anu beurat. Lima rak kalayan decking dewan partikel dirojong ku balok sareng braces dua kali sareng tiasa disaluyukeun dina paningkatan 1,5 to pikeun nampung barang tina sababaraha ukuran. Rak panyimpenan 5 rak ngagaduhan desain konci keling sareng kalebet konektor pos kanggo ngadamel perakitan gancang sareng gampang tanpa peryogi kacang atanapi baut. Éta tiasa dirakit 72 unit unit rak atanapi didamel kana dua 36 ″ unit. Rak ieu cocog pikeun ngatur alat sareng bahan pikeun aksés gampang atanapi pikeun nyimpen barang-barang katuangan anu stabil, pasokan seni, cocooan, alat-alat ker sareng seueur deui. Optimalkeun kaperluan sareng organisasi nganggo Rak 5-Rak Baja ieu.

Rak 5-Rak Baja Rak, Pérak-urat, 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H:

• Rak didamel tina papan partikel
• Rak didukung ku balok sareng kurung dua rivet
• Saluyukeun dina kenaikan 1-1 / 2 ″
• Konektor pos ngamungkinkeun gampang dipasang dina sababaraha menit
• Desain keling-konci pikeun rakitan boltless
• Parentah kalebet
• Karét mallét disarankeun pikeun dirakit (dijual nyalira)
• Desain pos 2-potongan kanggo perakitan nangtung tina hijian 72 ″ H atanapi pikeun rakitan horizontal dua unit 36 ​​″ H
• Modél # SP482472
• Rak rak diwangun ku konstruksi baja kelas industri pikeun daya tahan optimal sareng kakuatan
• Desain Z-beam nyayogikeun kakuatan sareng kaku
• Desain awét
• adjustable, logam rak rak penyimpanan 5-rak ngalih gampang pikeun kustomisasi gancang

img (4) img (5) img (6)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami