Keling Botless 5-Rak Baja Rak 48 ″ W x 24 ″ D x 72 ″ H

Ngadamel sababaraha ruang panyimpenan tambahan di bumi anjeun ku nambihan Muscle Rack 5-Shelf Steel Shelving ieu. Item ieu ngagaduhan konstruksi baja kelas industri kalayan finish perak-urat awét pikeun nawiskeun katahanan sareng gaya. Alat panyimpenan logam ieu ukuran 48 "W x 24" D x 72 "H, sareng desain Z-beam na nyayogikeun kakuatan sareng kaku, sahingga tiasa nahan beban beurat. Lima rak kalayan dek partikel partikel didukung ku balok dua rivet sareng kawat gigi sareng tiasa disaluyukeun dina paningkatan 1,5 "kanggo nampung barang tina sababaraha ukuran. Rak panyimpenan 5 rak ngagaduhan desain konci keling sareng kalebet konektor pos pikeun ngadamel perakitan gancang sareng gampang tanpa peryogi kacang atanapi baut.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Rak anu tiasa diatur
Merek abctools
Barang  SP482472
Warna Pérak-urat
Lokasi Anu Disarankeun Jero rohangan
Beurat Produk Dirakit 102 lbs
Diménsi Produk Dirakit (L x W x H) 48 x 24 x 72 Inci

Ngadamel sababaraha ruang panyimpenan tambahan di bumi anjeun ku nambihan Muscle Rack 5-Shelf Steel Shelving ieu. Item ieu ngagaduhan konstruksi baja kelas industri kalayan finish perak-urat awét pikeun nawiskeun katahanan sareng gaya. Alat panyimpenan logam ieu ukuran 48 "W x 24" D x 72 "H, sareng desain Z-beam na nyayogikeun kakuatan sareng kaku, sahingga tiasa nahan beban beurat. Lima rak kalayan dek partikel partikel didukung ku balok dua rivet sareng kawat gigi sareng tiasa disaluyukeun dina paningkatan 1,5 "kanggo nampung barang tina sababaraha ukuran. Rak panyimpenan 5 rak ngagaduhan desain konci keling sareng kalebet konektor pos pikeun ngadamel perakitan gancang sareng gampang tanpa peryogi kacang atanapi baut. Éta tiasa dirakit 72 "unit rak atanapi dijantenkeun dua 36" unit. Rak ieu cocog pikeun ngatur alat sareng bahan pikeun aksés gampang atanapi pikeun nyimpen barang-barang katuangan anu stabil, pasokan seni, cocooan, alat-alat ker, sareng seueur deui. Optimalkeun kaperluan sareng organisasi nganggo Muscle Rack 5-Shelf Steel Shelving ieu.

boltless rack 5 layer

Rak Otot 5-Rak Baja Rak, Pérak-urat, 48 "W x 24" D x 72 "H:

• Rak didamel tina partikel
• Rak didukung ku balok sareng kurung dua beulina
• Saluyukeun dina kenaikan 1-1 / 2 "
• Konektor pos ngamungkinkeun gampang dipasang dina sababaraha menit
• Desain keling-konci pikeun rakitan boltless
• Parentah kalebet
• Karét mallét disarankeun pikeun dirakit (dijual nyalira)
• Desain pos 2-sapotong pikeun perakitan nangtung tina hiji unit 72 "H atanapi pikeun rakitan horizontal dua unit 36" H
• Modél: SP482472
• Rak Otot rak diwangun ku konstruksi baja kelas industri pikeun daya tahan optimal sareng kakuatan
• Desain Z-beam nyayogikeun kakuatan sareng kaku
• Desain awét
• adjustable, logam rak rak penyimpanan 5-rak mindahkeun gampang pikeun kustomisasi gancang

steel board

Kami pabrik ngahasilkeun rak, kalayan rupa-rupa produk, kualitas saé sareng harga murah. Langkung ti 90% produk urang diékspor ka Amérika Kalér sareng Éropa unggal taun. Produk kami ditampi ku konsumén.

BG30 terang pisan sareng gampang dibersihkeun. Harga langkung handap tibatan rak-boltless. Éta cocog pikeun dapur kulawarga atanapi dapur hotél. Kusabab BG30 disambungkeun ku paku keling, éta nangtoskeun yén strukturna henteu stabil. Seueur pembeli mesen produk ieu. Anggo dina témbok pikeun méréskeun masalah teu stabilitas struktural. Upami anjeun milari rak anu henteu kedah dipesen ka témbok sareng ngagaduhan struktur anu langkung stabil, maka kuring nyarankeun anjeun milih rak boltless, mangga pencét di dieu: https: //www.abctoolsmfg.com/shelving/


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami