• Metal shelving keeps life organized

    Rak logam ngajaga kahirupan teratur

    Dina kahirupan, urang mindeng nyanghareupan dua masalah: 1. Aya teuing clutter sarta euweuh tempat pikeun nyimpen éta. 2. Sundries disimpen madhab, tapi maranéhna teu bisa kapanggih nalika aranjeunna dipaké. Penemuan asalna tina kahirupan sareng dilarapkeun kana kahirupan. Kusabab dua masalah ieu dina kahirupan manusa ...
    Maca deui
  • “ZIM KINGSTON” container ship caught fire after a storm

    "ZIM KINGSTON" kapal wadahna bray seuneu sanggeus badai

    Kapal kontainer "ZIM KINGSTON" ngalaman badai nalika badé sumping di Pelabuhan Vancouver, Kanada, nyababkeun kira-kira 40 peti murag ka laut. Kacilakaan lumangsung deukeut Selat Juan de Fuca. Dalapan peti parantos kapanggih, sareng dua ...
    Maca deui
  • Has the shipping company increased prices again?

    Naha perusahaan pengiriman barang naék deui harga?

    Sababaraha waktu ka tukang, kabinét anu hargana puluhan rébu dolar parantos nunjukkeun tanda-tanda turunna harga. Numutkeun laporan, saprak ahir September, harga pengiriman barang geus fallen, nu lega sellers anu Nyiapkeun pikeun usum puncak. Sanajan kitu, waktu alus di ...
    Maca deui
  • Garage shelving market demand is steadily growing

    Paménta pasar rak garasi terus ningkat

    Di Amazon, daptar laris gudang garasi stasiun AS (departemén naon waé--parabot & perbaikan bumi--panyimpenan & organisasi bumi--panyimpen garasi, tautanna nyaéta https://www.amazon.com/Best-Sellers-Home- Perbaikan -Garage-Panyimpenan-Organisasi-Produk/zgbs/hi/16511...
    Maca deui
  • China rebar, billet prices up 3rd day

    Cina rebar, harga billet naek dinten ka-3

    Dina 25 Agustus, assessments Mysteel urang némbongkeun yén Cina urang HRB400E 20mm dia rebar harga nasional inched up sejen Yuan 9 / ton ($ 1.4 / t) kana Yuan 5,299 / t, sarta Q235 150mm billet pasagi di Cina Kalér urang Tangshan dipindahkeun up Yuan 20 / t kana Yuan 4,950 / t EXW, duanana kalebet PPN sareng ...
    Maca deui
  • Flower wrapping activity on Chinese Valentine’s Day

    Kagiatan bungkus kembang dina Poé Valentine Cina

    Poé Valentine Cina (poé katujuh tina bulan katujuh dina kalénder lunar) nyaéta festival paling romantis dina sakabéh festival Cina. Salila Poé Valentine Cina, lalaki jeung awewe ngobrol silih tur babagi kecap cinta sweetest dina haté maranéhanana. Dina s...
    Maca deui
  • Alibaba Super September PK competition

    Alibaba Super Séptémber PK kompetisi

    Dina 10 Agustus 2021, ABC Tools MFG.CORP.ngalaksanakeun upacara peluncuran kompetisi PK Super Séptémber Alibaba. Manajer palanggan Alibaba Mr. Sheng, Présidén Liu tina ABC Tools, Wakil Présidén Mr. He sareng Ibu Wang, palatih kepala kontes PK ieu, Sammy Ge, sareng sadaya ...
    Maca deui
  • US imports in August will set a record!

    Impor AS dina bulan Agustus bakal nyetél catetan!

    Nurutkeun kana Féderasi Retail Nasional (NRF), Agustus sigana bulan cruelest pikeun shippers Amérika sakuliah Pasifik. Kusabab ranté suplai parantos kabeuratan, diperkirakeun yén jumlah wadah anu asup ka Amérika Kalér bakal nyetél catetan énggal pikeun ...
    Maca deui
  • New patent–A combined goods support device

    Patén anyar–Alat pangrojong barang gabungan

    Alat pangrojong barang gabungan anu dirancang ku insinyur R&D urang parantos suksés nampi patén AS. Anu mana? Ieu dasarna sapotong palastik nyambungkeun antara uprights. Alat pangrojong barang gabungan kalebet sahenteuna dua barang anu ditumpuk sacara vertikal ...
    Maca deui
  • Shipping costs continue to rise, now is the best time to ship

    Biaya pengiriman barang terus naék, ayeuna mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngirim

    "Kuring hariwang pisan. Taun kamari, harga puncak peti kemas teu langkung ti US $ 3.000. Nembe naék kana US $ 13.000. Biaya pengiriman kapal 200.000 yuan, sareng perusahaan pengiriman barang henteu ngirimkeun barang. . Abdi parantos nyarios éta dua dinten, dua dinten saatos! Tw...
    Maca deui
  • Team building dynamic sharing-barbecue on the terrace on July 9, 2021

    Pangwangunan tim dinamis sharing-barbecue di teras dina 9 Juli 2021

    Naha anjeun panasaran, jalma naon anu anjeun lakukeun bisnis sareng atanapi badé usaha sareng? Naha aranjeunna pangusaha egois sareng teu pribadi? Atawa pasangan who wants to win-win sareng anjeun sarta ngalayanan anjeun attentively? Aya paribasa baheula di Cina: Jadi lalaki anu leres sateuacan sadayana ...
    Maca deui
  • Supper Strong And Safe Ladder

    Tangga Kuat Jeung Aman

    Hayu atuh nunjukkeun ka anjeun tangga lipat aman sareng portabel anu dipaténkeun anyar kami: Upami anjeun resep kana éta, punten ulah ragu ngahubungi kami: info@abctoolsmfg.com  
    Maca deui