5 Lapisan Galvanis Baja Rak Batesan Boltless Garasi Panyimpenan Rak Raka Pikeun Unit Suku cadang

SG175C Produk terlaris di Éropa
Rak Simpenan 5 Rak Sederhana Sareng Praktis Kami Anu Saé Kanggo Dapur Anjeun, Garasi, Toko, héd, Rumah Kaca, sareng Closét. Desain Sederhana Sareng Warnana Halal Pasti Bakal Ngajantenkeun Spasi Naon Langkung Fungsional Sareng Teratur. Sareng 5 Rak Nyayogikeun Spasi Panyimpenan Pikeun Kamar Anjeun. Di sagigireun éta, Éta Kuat sareng Terpercaya Sareng Bisa Dirakit Gampang Tanpa Alat Naon waé. Entong ragu-ragu Mésér!


Detil Produk

Tanda Produk

Tempat Asalna: Shandong, Cina
Ngaran mérek: ALAT ABC
Jumlah modél: SG175C
Jenis: Panyimpenan Rak
Bahan: Lambaran Baja Galvanis
Fitur: Perlindungan Korosi
Anggo: Rak Gudang
Sertifikasi: CE
Jerona: 0.7mm
Kapasitas beurat: 175kg Per Lapisan
Lebar: 900mm
Jangkungna: 1800mm
Lapisan: 5 Lapisan
Paking: Karton Surat 1 pcs / karton
Rengse: Galvanis
MOQ: 100PCS
Bar Palang Tengah: 1 PCS
Ujung: Ngaringkuk
Kandel baja: 0.62mm
Bahan Clapboard: MDF
Kandel Clapboard: 4mm
Pamakéan: Bumi, Garasi, Ruang Tamu, jst.

SG175C Produk terlaris di Éropa

Rak Simpenan 5 Rak Sederhana Sareng Praktis Kami Anu Saé Kanggo Dapur Anjeun, Garasi, Toko, héd, Rumah Kaca, sareng Closét. Desain Sederhana Sareng Warnana Halal Pasti Bakal Ngajantenkeun Spasi Naon Langkung Fungsional Sareng Teratur. Sareng 5 Rak Nyayogikeun Spasi Panyimpenan Pikeun Kamar Anjeun. Di sagigireun éta, Éta Kuat sareng Terpercaya Sareng Bisa Dirakit Gampang Tanpa Alat Naon waé. Entong ragu-ragu Mésér!

Fitur:

• Kualitas luhur

• 5 Rak Ku Kapasitas Panyimpenan anu Kuat

• Majelis Gampang Henteu Parabot Diperyogikeun

 Spésifikasi:

• Bahan: MDF & baja galvanis

• Diménsi Sakumna: 36 "L × 18" D × 72 "H

• Max. Kapasitas Tingkat: 385Lbs

• Max. Total Kamampuh: 1925Lbs

• Beurat Bersih: 33,44Lbs

• Paket Kalebet: 1 x 5-rak tiasa disimpen dina panyimpenan 

thicker MDF board     boltless construction

• Konstruksi Kuat: Pigura logam anu kuat nampilkeun résistansi karat tiasa sampurna tahan tés waktos sareng nyumponan paménta anjeun pikeun panggunaan anu tahan lami kalayan kinerja anu teu tiasa robih pikeun durabilitasna.

• Gampang Ngumpulkeun: Rak panyimpenan gunana ieu tiasa dirakit sakahayang anjeun. Gaya interlocking matak ngamudahkeun pikeun nyocogkeun ka asrama anjeun, kamar budak, garasi, ruang utilitas, sareng kantor. Unit panyimpenan ieu saderhana sareng gampang dirakit numutkeun pitunjuk anu jelas. sareng bakal nyayogikeun anjeun pisan rak, rak panyimpenan lengkep.

• Kamampuh ageung: Rak 5 lapisan ieu tiasa disaluyukeun pikeun nyanghareupan tungtutan anjeun anu béda anu masihan anjeun sababaraha pilihan susun. Tujuan ngahias sareng neundeun tiasa kalaksanakeun sakaligus. Rupa-rupa barang, sapertos buku, baju, vas, sareng anu sanésna, tiasa gampang nempatkeun posisi aranjeunna dina pembantu panyimpenan ieu.

• Panyimpenan Spasi: Desain gudang tiasa ngagedean ruang penyimpanan anjeun sacara horisontal sareng vertikal di bumi anjeun anu ngajaga bumi anjeun tetep rapih, rapih sareng teratur, sareng nawiskeun genah pamungkas dina organisasi rumah tangga.

• Stabilitas Penjaminan: Kalayan Stabilitas ogé tiasa dijamin sareng setélan fléksibel tanpa goyangan tiasa leres. Penampilan saderhana nganggo bahan logam nyandak anjeun gaya anyar anu ogé masihan anjeun gaya hirup anu ringkes sareng merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami