5 Tingkat Galvanis Baja Rak Batesan Boltless Garasi Panyimpenan Rak Rak Pikeun Panyimpenan Suku Cadang


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tempat Asalna: Shandong, Cina
Ngaran mérek: ALAT ABC
Jumlah modél: SG175C
Jenis: Panyimpenan Rak
Bahan: Lambaran Baja Galvanis
Fitur: Perlindungan Korosi
Anggo: Rak Gudang
Sertifikasi: CE
Jerona: 0.7mm
Kapasitas beurat: 175kg Per Lapisan
Lebar: 900mm
Jangkungna: 1800mm
Lapisan: 5 Lapisan
Paking: Karton Surat 1 pcs / karton
Rengse: Galvanis
MOQ: 100PCS
Bar Palang Tengah: 1 PCS
Ujung: Ngaringkuk
Kandel baja: 0.62mm
Bahan Clapboard: MDF
Kandel Clapboard: 4mm
Pamakéan: Bumi, Garasi, Ruang Tamu, jst.

SG175C Produk terlaris di Éropa

Rak Simpé Rak 5 Sederhana Sareng Praktis Kami Anu Saé Kanggo Dapur Anjeun, Garasi, Toko, Tuang, Tangkuban Parahu, Sareng Closét. Desain Sederhana Sareng Warnana Halal Pasti Bakal Ngahasilkeun Spasi Naon Langkung Fungsional Sareng Teratur. Sareng 5 Rak Nyayogikeun Spasi Panyimpenan Pikeun Kamar Anjeun. Di sagigireun éta, Éta Kuat sareng Terpercaya Sareng Bisa Dirakit Gampang Tanpa Alat Naon waé. Entong ragu-ragu Mésér Éta!

Fitur:

  • • Kualitas luhur
  • • 5 Rak Ku Kapasitas Panyimpenan anu Kuat
  • • Majelis Gampang Henteu Parabot Diperlukan

 Spésifikasi:

  • • Bahan: MDF & baja galvanis
  • • Diménsi Sakumna: 36 ″ L × 18 ″ D × 72 ″ H
  • • Max. Kapasitas Tingkat: 385Lbs
  • • Max. Total Kamampuh: 1925Lbs
  • • Beurat Bersih: 33,44Lbs
  • • Paket Kalebet: 1 x 5-rak tiasa disimpen dina panyimpenan 
  • • Konstruksi Kuat: Pigura logam anu kuat nampilkeun karat-résistansi tiasa sampurna tahan tés waktos sareng nyumponan pamundut anjeun pikeun jangka panjang kalayan performa anu teu tiasa dirobih pikeun daya tahan na.
  • • Gampang Ngumpulkeun: Rak panyimpenan gunana ieu tiasa dirakit sakahayang anjeun. Gaya interlocking matak ngamudahkeun pikeun nyocogkeun ka asrama anjeun, kamar budak, garasi, ruang utiliti sareng kantor. Unit panyimpenan ieu saderhana sareng gampang dirakit numutkeun pitunjuk anu jelas. sareng bakal nyayogikeun anjeun sareng rak panyimpenan anu fungsina pisan.
  • • Kamampuh ageung: Rak 5 lapisan ieu tiasa disaluyukeun pikeun nyanghareupan tungtutan anjeun anu béda anu masihan anjeun sababaraha pilihan susun. Tujuan ngahias sareng neundeun tiasa kalaksanakeun sakaligus. Rupa-rupa barang, sapertos buku, baju, vas, sareng anu sanésna, tiasa gampang nempatkeun posisi aranjeunna dina pembantu panyimpenan ieu.
  • • Panyimpenan Spasi: Desain gudang tiasa ngagedean ruang penyimpanan anjeun sacara horisontal sareng vertikal di bumi anjeun anu ngajaga bumi anjeun tetep rapih, rapih sareng teratur, sareng nawiskeun genah pamungkas dina organisasi rumah tangga.
  • • Stabilitas Penjaminan: Kalayan Stabilitas ogé tiasa dijamin sareng setélan fléksibel tanpa goyangan tiasa janten kanyataan. Penampilan saderhana nganggo bahan logam nyandak anjeun gaya anyar anu ogé masihan anjeun gaya hirup anu ringkes sareng merenah.
IMG_5701 IMG_5713 IMG_5704

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami