Naha anjeun kantos ngalaman kaayaan di handap ieu:
The curtains kudu dicokot handap sarta dikumbah, tapi stool teu cukup luhur pikeun ngahontal.
Barang-barang di luhur lomari teu bisa dihontal, kuring langsung nanjak kana korsi kantor.
Ieu mangrupikeun fenomena anu bakal muncul dina kahirupan sadayana. Aya hazards kaamanan serius dina ieu, sarta gampang ragrag na ragrag. Naha aya bangku anu cukup luhur anu aman, jangkung, sareng henteu nyéépkeun rohangan?
Salajengna, hayu urang ngaluncurkeun produk ieu-urang stool hambalan anyar, Naha éta téh pikeun instalasi tur pamaliharaan imah, atawa sare waktu beurang nalika capé, atawa lamun hayang nanjak tinggi jeung kasampak kana kajauhan, éta bakal nulungan alus pikeun anjeun. Gabungkeun ANSI standar ayeuna tina pasar mainstream Amérika pikeun ngenalkeun jinis produk ieu. Standar utamana ngatur klasifikasi awak utama sareng klasifikasi bahan produk bangku léngkah, kaayaan lingkungan anu lumaku tina jinis sareng ukuran anu béda, kakuatan sareng gesekan anu aya hubunganana sareng kinerja kaamanan.

aluminum step stool

1. bahan alloy aluminium
Produk ieu ngagunakeun-kakuatan tinggi 6005 propil industri, kalawan karasa Webster urang leuwih gede ti 14, (tangga aluminium rumah tangga biasa aya 6063 propil, kalawan karasa kirang ti 12 derajat)
2. titik sambungan téh geulis tur teguh
Pigura pedal jeung tangga adopts a screw-kirang diwangun-di link, nu leuwih kuat sarta leuwih geulis ti link screw konvensional.

螺钉内嵌式
3. Desain dipaténkeun
Desain anti pinching anu dipaténkeun nyegah tatu leungeun disababkeun ku misoperation nalika tangga dibuka.

防夹手
4. Kuat kapasitas beban-bearing
Tekanan uji maksimum tangga tiasa ngahontal 540kg (sakitar 1200 pon), anu nyumponan standar ANSI 1A Amérika (tekanan uji maksimal tangga aluminium rumah tangga biasa kirang ti 300kg).
5. Desain anti dieunakeun
Kalawan karét hampang anti dieunakeun handapeun suku anjeun sarta handrails anti dieunakeun dina titik pangluhurna, anjeun bakal pamit ka jaman climbing na swaying.

梯腿防滑 防滑设计1

Kumaha ngagunakeun éta aman
1. Ulah obah nalika aya anu nangtung dina bangku undak.
2. Kalawan hiji fungsi panyalindungan overvoltage, ulah mawa objék beurat atawa parabot dina leungeun anjeun nalika climbing.
3. Ulah ngaleuwihan beurat ngadéklarasikeun produk nalika maké éta. Beurat ieu umumna dilabélan dina bungkusan luar atanapi permukaan tangga.
4. Ulah nangtung dina pedals kalawan dua jalma dina waktos anu sareng.
5. Pariksa naha stool hambalan geus dipaké atawa pegat saméméh dipaké.
6. Saméméh dipaké, pastikeun yén sakabéh bagian tina tangga geus dioperasikeun nurutkeun parentah. (Contona, naha engselna dibuka sapinuhna, naha sukuna datar, naha aya lebu handapeun suku stool).


waktos pos: Apr-17-2021