Numutkeun data anu dikaluarkeun ku Biro Statistik Nasional Cina ayeuna, dina awal April 2021, dibandingkeun sareng akhir Maret, harga pasar 50 alat produksi penting sareng 27 produk dina widang sirkulasi nasional parantos naék. Di antarana, harga baja geus ngaronjat paling.
Numutkeun data anu diawaskeun ku Asosiasi Beusi sareng Baja, dina ahir Maret, indéks harga produk panjang baja nyaéta 142,76 poin, paningkatan 5,78% bulan-bulan, sareng indéks harga piring baja 141,83 poin, robah jadi +8.13% per bulan. Kalayan kanaékan harga baja, saham sosial baja terus turun. Dina 8 April, inventory sosial nasional tina lima produk baja utama ngahontal 18,84 juta ton, nu geus nyirorot pikeun 5 minggu padeukeut.
Baja sareng aluminium mangrupikeun bahan baku utama pikeun produksi rak, tangga, sareng trolleys. Kanaékan harga bahan baku langsung ningkatkeun biaya produksi urang. Diperkirakeun yén produk urang bakal ningkat dina harga ti ahir April.

Angang naékkeun 750 RMB/ton
Kabijakan harga produk Angang dina Méi 2021:
1. Hot rolling: hargana diangkat ku RMB 500 / ton.
2. Pickling: hargana bakal diangkat ku RMB 500 / ton.
3. Tiis rolling: hargana diangkat ku RMB 400 / ton.
4. Hard rolling: hargana bakal diangkat ku RMB 400 / ton.
5. Galvanizing: hargana bakal diangkat ku RMB 200 / ton.
6. Non-berorientasi baja silikon: low-grade plat datar, harga luhur-grade kanaékan ku 300 RMB / ton.
7. Berorientasi baja silikon: hargana diangkat ku RMB 100 / ton.
8. Warna palapis: hargana bakal diangkat ku RMB 100 / ton.
9. Sedeng jeung pelat beurat: hargana diangkat ku RMB 750 / ton.
10. rod kawat: hargana diangkat ku RMB 200 / ton.
11. Rebar: hargana diangkat ku RMB 400 / ton.

bahan wangunan Shagang naek 200 RMB / ton
Shagang nyaluyukeun harga ex-pabrik sababaraha produk:
1. Ningkatkeun rebar ku 200 RMB / ton: harga palaksanaan Φ16-25mmHRB400 nyaeta 5250 RMB / ton, harga palaksanaan Φ10mmHRB400 nyaeta 5410 RMB / ton, harga palaksanaan of Φ12mmHRB3500, harga palaksanaan of Φ12mmHRB3500. Φ14mmHRB400 nyaéta 5280 RMB / ton, Φ28- Harga palaksanaan 32mmHRB400 nyaeta 5,310 RMB / ton, harga palaksanaan Φ36-40mmHRB400 nyaeta 5500 RMB / ton, harga palaksanaan 5-20HRB 5-50 ton, harga palaksanaan Φ36-40mmHRB400 nyaeta 5500 RMB / ton tina Φ16-25mmHRB400E nyaeta 5280 RMB / ton;
2. The snail disk ngaronjat ku 200 RMB / ton: harga palaksanaan Φ8mmHRB400 nyaeta 5350 RMB / ton, harga palaksanaan Φ6mmHRB400 nyaeta 5650 RMB / ton, sarta harga palaksanaan of Φ8mmHRB400E nyaeta RMB5380E;
3. The luhur-garis adjustment nyaeta 200 RMB / ton: harga palaksanaan tina Φ8mmHPB300 tinggi-garis nyaeta 5260 RMB / ton.

Shagang Yongxing naros 200 RMB / ton
Shagang Yongxing nyaluyukeun harga urut pabrik sababaraha produk:   
1. Ngaronjat baja struktur karbon ku 200 RMB / ton: Harga Φ28-32mm 45 # baja struktur karbon nyaeta 5230 RMB / ton.   
2. Umum RMB ngaronjat ku 200 RMB / ton: Φ28-32mm Q355B Umum RMB dieksekusi harga éta 5380 RMB / ton.   
3. Ngaronjat ku 200 RMB / ton pikeun baja komposit: Harga palaksanaan Φ28-32mm 40Cr baja komposit nyaeta 5450 RMB / ton.

Huaigang naékkeun 60 RMB/ton
Huaigang geus nyaluyukeun harga ex-pabrik sababaraha produk:   
1. Ningkatkeun harga baja struktur karbon ku 60 RMB / ton: Φ29-55mm 45 # baja struktur karbon boga hiji harga eksekutif of 5680 RMB / ton.   
2. Harga baja komposit bakal diangkat ku 60 RMB / ton: harga palaksanaan Φ29-55mm 40Cr baja komposit bakal 5920 RMB / ton.   
3. The billet tube panas-digulung bakal diangkat ku 60 RMB / ton: harga palaksanaan tina Φ50-85mm 20 # panas-digulung tube billet bakal 5700 RMB / ton.   
4. Ngaronjat baja gear ku 60 RMB / ton: Harga eksekutif of Φ29-55mm 20CrMnTi baja gear nyaeta 6050 RMB / ton.   
5. Baja kromium-molybdenum diangkat ku 60 RMB / ton: harga Φ29-55mm 20CrMo baja kromium-molybdenum nyaeta 6250 RMB / ton

Ieu mangrupikeun sékrési béja panganyarna ti MetalMiner tanggal 15 April 2021:

https://agmetalminer.com/2021/04/15/raw-steels-mmi-pace-of-steel-prices-gains-begins-to-slow/

Dear manajer purchasing, mangga nempatkeun pesenan pas mungkin. Mangga ditaroskeun ka  info@abctoolsmfg.com    0086-(0)532-83186388

 

 


waktos pos: Apr-16-2021