ALAT ALAT MFG. CORP.

ALAT ALAT MFG. CORP. didirikeun di Qingdao, Cina di 2006. Spésialisasi dina kualitas manufaktur Panyimpenan Rak (rak boltless, rak uprights dobel, rak sambung, rak kombinasi, treadplate las dilas, sudut rak, 3 tingkat karanjang mobile), Ladders(ladder step fiberglass, ladder platform fiberglass, ladder extension fiberglass, fiberglass kembar step ladders, aluminium step ladders, aluminium platform ladders, aluminium artulateate ladders, aluminium sawhorses, steel steel step stool, aluminium step stool), Treuk Tangan(treuk panangan waja, treuk panangan aluminium, treuk panangan Aluminium anu tiasa dilipat, treuk panangan aluminium anu tiasa dirobih, platform Aluminium lipat, gerbong utilitas tilepan, gorobag taman sareng korsi) sareng sajabina.

Gedong kantor kami perenahna di No.758, Shui Lingshan Road, Huangdao District, Qingdao, Shandong, Cina. Staf penjualan anu ngalayanan anjeun kalayan tulus sareng ogé mésér padamel, staf kauangan, SDM, sareng sajabana damel di dieu.

Kanggo ngalayanan palanggan anu langkung saé, Abc Tools parantos ngadegkeun tilu pabrik di panjuru dunya: fasilitas Cina, fasilitas Vietnam, sareng fasilitas Thailand. 

*Fasilitas Cina urang nutupan 20.000 méter pasagi sareng gaduh langkung ti 15 taun manufaktur sareng logam pangalaman pabrikan. Éta ngagaduhan 26 rak anu janten garis pembentuk, 4 serat kaca narik garis trusion, 2 garis palapis bubuk otomatis, 7 jalur produksi troli, kalayan kapasitas 2 juta potongan di taun 2020.

* Fasilitas Vietnam kami ngagaduhan mesin canggih paling anyar anu ngahasilkeun kualitas luhur sareng produk biaya panghandapna anu aya dimana waé. Éta ngagaduhan 18 garis rak anu ngawangun, 2 garis bubuk bubuk otomatis, 3 jalur produksi troli, kalayan kapasitas 1,8 juta potongan dina taun 2020.

* Fasilitas Thailand kami nuju diwangun ...

Ayeuna, Abc Tools parantos ngembangkeun langkung ti 100 jinis unit rak, tangga, sareng truk tangan, anu diékspor ka 66 nagara di panjuru dunya. Kami seueur pemasok merek anu terkenal sacara internasional sareng parantos diucapkeun ku konsumén sadunya kalayan kualitas anu saé, pangiriman tepat waktu, sareng jasa anu saé. Langkung seueur perusahaan milih produk Abc Tools.

Naha Pilih Kami?

Ngaliwatan 15 taun pamekaran, kami parantos ngawangun produksi sareng lokakarya pangolahan anu ngalangkungan 20.000 méter pasagi. Samentawis éta, gedong pabrik standar anu ngalangkungan 36,000 méter pasagi diwangun sareng bakal dianggo taun ayeuna. Pabrik produksi TANGAN TRUCK sareng SHELVING kami di Vietnam parantos lulus Inok pabrik Walmart, janten dua kategori produk ieu dikirim langsung ti Vietnam. Kami ogé ngarencanakeun ngawangun pabrik énggal di Thailand taun ayeuna, sareng mésér papan partikel sacara lokal pikeun ngirangan biaya, anu mangrupikeun kaunggulan penting urang pikeun pasar AS.

15+
Didirikeun

190+
Pagawe Terampil

56000m2
Lokakarya Ngolah

8+
R & D Insinyur