ALAT ALAT MFG. CORP.

ALAT ALAT MFG. CORP. Mangrupikeun unit Shelving, léngkah produksi Step Ladder ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Ti saprak didirikeun taun 2006, kami parantos kalibet dina produksi pakakas kebon panjang. Kami ngamimitian ngahasilkeun jenjang sareng rak di 2009, Kami gaduh 4 garis fiberglass ladén pultrusion tangga sareng 30 jalur produksi pembentuk / stamping. urang ngajual sakitar 300,000 tangga ka Amérika Kalér, Kanada sareng sababaraha nagara sanés unggal taun. Dina 2019, kami ngahasilkeun 2.0 juta unit rak sareng volume urutan dina kuartal kahiji 2020 ningkat ku 45% taun dina sataun.

DATA teu dipercaya!

Ngaliwatan 14 taun pangembangan, kami parantos ngawangun produksi sareng lokakarya pamrosésan anu ngaliput 20.000 méter pasagi. Samentawis éta, gedong pabrik standar anu ngalangkungan 36,000 méter pasagi diwangun sareng bakal dianggo taun ayeuna. Pabrik produksi TANGAN TRUCK sareng SHELVING kami di Vietnam parantos lulus Inok pabrik Walmart, janten dua kategori produk ieu dikirim langsung ti Vietnam. Kami ogé ngarencanakeun ngawangun pabrik énggal di Thailand taun ayeuna, sareng mésér papan partikel sacara lokal pikeun ngirangan biaya, anu mangrupikeun kaunggulan penting urang pikeun pasar AS.

+
Didirikeun
+
Pagawe Terampil
Lokakarya Ngolah
+
Jalma Bakat